GOD HELG: SAS informasjonssjef med årets beste Twist på FB innlegg

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Mange Nordmenn søker til søt-saker i helgene. Denne gangen er det SAS informasjonssjef Knut Morten Johansen som har laget en ordentlig Twist. Jeg synes bare dette svaret er helt fantastisk.  Innlegget er publisert på hans åpne Facebook profil.

Sakset fra Facebook

Vi mottar mange henvendelser i løpet av uken fra organisasjoner og privatpersoner som ber om å få gratis flybilletter med SAS. Begrunnelsene kan være ganske ulike, som man kan se av denne mailen jeg mottok for et par dager siden, og som jeg fikk purring på i går. Mitt svar nedenunder.

Hei!
Mitt navn er Xxxxxx.
Jeg kjøpte og flyttet inn i min aller første leilighet i oktober og har siden det planlagt en innflytningsfest.
Jeg var klar på å være tidlig ute med å sette av en tid så flest mulig skulle ha muligheten til å delta.
I anledning festen har jeg valgt å ha tema «sølv og hvitt», og her vil det bli en konkurranse for beste antrekk.
Jeg lurer herved om dere kunne hjulpet meg med premien til konkurransen?
Første tanken min var en pose Twist, men det er så vanlig og kjedelig.
Det hadde vært så mye morsommere å kunne gi bort en tur for to til Paris eller London eller noe lignende 🙂
Det tror jeg ikke at noen hadde forventet!
Håper på en positiv tilbakemelding innen ikke alt for lang tid, da festen er 14. januar!

Det er alltid lov å fremme henvendelser. Og festen er i kveld.

Svar med en ordentlig Twist

 

Gratulerer med ny leilighet! 
Så morsomt å høre at du nå til helgen skal samle mange venner til en heidundrende innflyttingsfest. Konkurranse for beste antrekk på temaet «sølv og hvitt» borger for at dette blir både stilfullt og spennende. Eia var vi der!

Jeg vet ikke om det nettopp var SAS’ sølvfargede logo på hvit bunn på flykroppen som fikk deg til å tenke på vårt flyselskap i denne sammenhengen, men vi kan vel enes om at SAS står bedre til deres glinsende og lyse antrekk, enn en multifarget pose Twist gjør. 
En flytur for to til metropolene Paris eller London vil definitivt også være et mer passende valg som premie for den eller de som går av med seieren for beste galante bekledning.
Der er vi to helt enige.

Nå har det seg imidlertid slik at SAS har skrevet under på et ganske viktig dokument som heter «The Bribery Act». Dette handler om etiske retningslinjer og juridiske bestemmelser som forplikter oss, og gir føringer i en del problemstillinger. 

Rent konkret i denne saken så er det altså slik, at mitt noe ubeskjedne ønske om å komme på din fest, får et korrupsjonens lys over seg hvis jeg samtidig gir deg to flybilletter til Paris. Dette vil med andre ord ta seg enda dårligere ut, enn meg selv i min hvite dress og mitt brede sølvfargede slips. (Det skal faktisk litt til.)

Derfor vil jeg likevel slå et slag for Twisten som premie. Freia Sjokoladefabrikks store stolthet, med et innhold der alle i selskapet har sin favoritt. 
Twistposen feirer 60 årsjubileum i år, så din fest kan jo være med på feiringen av disse bitene, hvor kokos og lakris har vært med siden oppstarten. Disse egner seg også som ingrediens til cocktail (kokos) og shots (lakris).

Det var faktisk et annet flyselskap enn SAS, Ethiopian Airlines, som ba Freia om å få produsert innpakket konfekt på denne måten for 60 år siden. Med dette fikk altså sjokoladefabrikanten en umiddelbar suksess, ved å gi tusenvis, og etter hvert millioner, en himmelsk opplevelse. 
Hva er vel da bedre og mer passende på en innflyttelsesfest som din, enn å servere Twist – som får stemningen virkelig til å ta av?! 

Husk nabovarsel, og lykke til med festen og leiligheten

Vennlig hilsen 
Knut Morten Johansen, informasjonssjef i SAS

InsideFlyer ønsker alle en god helg !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *