Hertz fornyer partnerskapet med Lufthansa – matching av gullstatus

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flere fordeler for passasjerene. Lufthansas kunder får spesialrabatter og nye eksklusive fordeler hos Norges største leiebilselskap.

Når «Miles & More»-medlemmer også melder seg inn i «Hertz Gold Plus Rewards» får de umiddelbart samme fordeler som våre gullmedlemmer. Dette er svært verdifullt. Vi vet jo at nordmenn er veldig glad i fordelsprogrammer og matching av status på nivå, sier Trygve Simonsen, adm. direktør for Hertz i Norge.

Globalt partnerskap

Hertz har nylig fornyet sitt globale partnerskap med Lufthansa, som er en av Europas største flyselskaper. Fra lanseringen i 2013 har samarbeidet resultert i ekstra komfort og eksklusive fordeler for Lufthansas passasjerer når de leier fra Hertz rundt om i verden. I tillegg tjener medlemmer av Lufthansas lojalitetsprogram «Miles & More» minst 500 miles på hver eneste Hertz-leie.

Trygve Simonsen sier:

Vi er sikre på at fornyelsen av vårt samarbeid med Lufthansa vil bli tatt godt imot av reisende som søker komfort, høy kvalitet og pålitelighet. Lufthansas omfattende rutenettverk i 83 land, sammen med vårt virkelige globale fotavtrykk er absolutt en perfekt match for både fritids- og forretningsreisende.

Hertz har samarbeidet med Lufthansa’s «Miles & More» i mer enn 23 år.

Trygve Simonsen sier:

Reisebransjen er veldig viktig for oss og Hertz skal oppleves som solid samarbeidspartner både for flyselskaper, hotellkjeder og reisebyråer. Hertz er av bransjen de siste fire årene blitt kåret til «Årets beste bilutleie». Vi skal vise oss tilliten verdig og forbli best.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *