Hilton gjør comeback i København med Hilton Copenhagen City

Hilton Copenhagen City

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå er det endelig bekreftet, Hilton kommer tilbake til København igjen. BC Hospitality Group og ATP Ejendommen har gjort en avtale med Hilton om å bruke den gamle Nordeabygningen ved Knippelsbro. Før bygningen kan huse et femstjerners hotell skal det imidlertid pusses opp for intet mindre enn én milliard danske kroner.

Det er ATP Ejendommen og BC Hospitality Group som står bak investeringen i bygningen ved Knippelsbro og Hiltons comeback i det danske markedet. Bygningen er Nordeas gamle hovedkontor som de flyttet ut av i slutten av fjoråret. Hilton forlot København i april 2017 etter at en ny avtale ble inngått mellom Københavns Lufthavn og Stordalens Choice Hotels.

Hilton Copenhagen City

Navnet på det nye femstjernershotellet blir Hilton Copenhagen City og hotellet får totalt 400 rom.

– Da vi begynte å snakke med Hilton om å få hotellkjeden til å komme tilbake til København igjen var det mange biter som skulle falle på plass. Først og fremst skulle vi finne riktig beliggenhet og lage en plausibel forretningsmodell. Det eneste som var sikkert var at vi skulle ha Hilton tilbake til København, sier Allan L. Agerholm, administrerende direktør for BC Hospitality Group til det danske nettstedet standby.dk.

– Både ATP, Hilton og BC Hospitality Group har svært høye ambisjoner for det nye Hiltonhotellet. Det skal bli et av Københavns absolutt beste og levere et topp produkt slik vi allerede gjør med for eksempel Mariott, som nesten blir nabo med Hilton Copenhagen City.

Høye ambisjoner

BC Hospitality Group forvalter allerede over 1 584 hotellrom og 162 møte- og konferanselokaler på til sammen 200 000 m2, med plass til over 30 000 mennesker. I tillegg til AC Hotel Bella Sky er også femstjernershotellet Copenhagen Mariott en del av den nåværende porteføljen.

BC Hospitality Group siste investering er en renovering av Copenhagen Mariotts The Royal Suite med en prislapp på rundt fem millioner kroner. Med slike ambisjoner skal det bli svært spennende å følge utviklingen av det nye Hiltonhotellet.

InsideFlyer gleder seg over Hiltons comeback i København. Vi ser fram til å kunne vise fram mer av det nye hotellet så snart mer informasjon er tilgjengelig.

Kilde: TV2 Nyhederne og Standby.dk

Forsidebilde er fra BC Hospitality Group

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *