Hilton Dubai Creek

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Hilton Dubai Creek er et 5-stjerners hotell som ligger i Deira området nede ved Dubai Creek, ikke langt fra den internasjonale flyplassen. Hotellet som innvendig bærer preg av modernistisk stil har 150 moderne rom og utendørs svømmebasseng på taket.

Allerede i resepsjonsområdet lyser moderne linjer og byggematerialer imot deg. Resepsjonsdisken er lang og hadde god bemanning da jeg ankom. Min booking var gjort på hotels.com og ble raskt hentet fram da jeg overleverte passet sammen med mitt Hilton HHonor Gold medlemskort.

Resepsjonen
Resepsjonen

 

For første gang ga mitt gullkort hos Hilton kjeden uttelling og jeg ble oppgradert til et Executive room med tilgang til Executive Lounge som lå i andre etasje.
Her var det fri tilgang på forfriskninger hele dagen og i kveldingen får du servert gratis ettermiddags te, Kanapéer og drinker.

Club lounge
Club lounge

 

På vei mot rommet la jeg godt merke til korridorene, som er ganske flotte og forseggjorte med fin lyssetting.

 

Flott korridor
Flott korridor

 

Jeg ble fulgt til rommet mitt av en Bell boy, han viste meg alle mulige og umulige ting før han overlot meg til meg selv.
Rommet var mindre enn jeg hadde forventet men allikevel en grei størrelse. Rommene ligger litt skrått i forhold til bygningen slik at du føler at du har en bedre utsikt. Ved enden av sengen blir det fort litt trangt.

Det første jeg imidlertid la merke til på rommet var krabaten som lå under arbeidsbenken, en hund som var laget av håndklær.

Kjæledyr på rommet.
Kjæledyr på rommet.

 

Sengen var av slaget King Size med skikkelig strekk i sengetøyet. Den var dekorert med røde blomsterblad. Sengegavlen hadde polstringer av lyst skinn, noe som også gikk igjen på veggen over. Sengen var dessverre ikke av slaget Hilton Serenity bed men var tiltros for dette bra å ligge i.

King size seng.
King size seng.

 

Fjernsynet var plassert på et glassbord med blanke metallbein og var av kaliberet rundt 30″, litt lite til et slikt hotell mener da jeg. Kanalutvalget var meget bra. Til høyre bak fjernsynet fantes det tilkoblingspunkter for både USB, AV innganger og PC tilkobling. Et stort speil var innfelt i veggen.
veggen var kledd med lyse plater av tre panel.
så mye plater med slikt tre panel er ikke min foretrukne innredning og det ser litt «norsk» ut.

Fjernsyns, bar og arbeidsavdelingen
Fjernsyns, bar og arbeidsavdelingen

 

 

Skrivebordet består av glass, arbeidslys, tilhørende stol som for øvrig var velbrukt, telefon og hotell informasjon lå tilgjengelig.

Skrivebord og stol
Skrivebord og stol

 

 

Gratis vann står tilgjengelig på bordet over minibaren. Her finner du også glass og kopper, gratis kaffe og te. Kaffemaskin er også en selvfølgelighet.

Kaffe- og te utvalg
Kaffe- og te utvalg

 

 

Minibaren må sies å ha rikt utvalg, jeg hadde imidlertid fly tidlig neste morgen, så minibaren forble urørt fra min side.

Minibar
Minibar

 

 

Foran sengen ved vinduet var sittegruppen plassert, et lite rund glassbord sto imellom stolene. På grunn av dårlig plass står disse med ryggen mot vinduet. Rommet mitt, som lå i tiende etasje lå nesten helt fremme mot Dubai Creek og hadde følgelig bra utsikt ned mot havnen hvor massevis av mindre fraktebåter hadde laste- og losseområde. Det er imidlertid bare de to- tre fremste rommene mot Dubai Creek som har så god utsikt.

Hilton Dubai Creek 0977

 

Flott utsikt fra rommet
Flott utsikt fra rommet

 

Rommet hadde god skap plass, El. safe og ekstra puter var plassert i skapet. Rommet hadde et skap til i tillegg til det du ser på bilde under.

El safe og god skap plass
El safe og god skap plass

 

Badet har en bra størrelse, vegger er av polerte steinfliser, ellers går det også her igjen med mye speil- og glassflater samt stål. Dusjen er stor og det er plass til minst tre personer i denne men regndusjen var savnet. Servanten er nedfelt i en plate av glass. Såpeartikler fantes også her, men bare én tannkost. Badet var utstyrt med masse håndklær.

Bad med separat dusj og badekar.
Bad med separat dusj og badekar.

 

Servant i stål var nedfelt i glassflaten.
Servant i stål var nedfelt i glassflaten.

 

Badekar
Badekar

 

Bassengområdet finner du i helt på taket av hotellet, det er et enkelt basseng med solsenger på hver av langsidene samt en betjent bar som serverer det du måtte ønske. Utsikten fra takterrassen er helt fantastisk og det kan anbefales å få med seg solnedgangen herfra.

Herlig bassengområde på taket
Herlig bassengområde på taket

 

Min avreise fra hotellet var satt til klokken 04:30 og følgelig var vekking bestilt til 04:00. Etter at den automatiske vekkingen var ringt meg opp, ringte resepsjonen tilbake for å forsikre seg om at jeg faktisk var oppe. Transporten, som også var bestilt gjennom hotellet sto klar å ventet på meg da jeg entret resepsjonen, så dette klaffet 100%.

 

 

Oversikt

Fordeler

Friskt og moderne hotell beliggende i Deira området. Adkomsten til hotellet er meget enkel. Club Lounge fordeler for executive rom er utvilsomt et godt likt produkt.

Ulemper

Det modernistiske preget gjør at hotellet virker litt kaldt og sterilt og den luksusen og varmen en forventer er ikke lett å føle eller se. Langt i fra stranden og havet.

KOMFORT/ROM

FASILITETER

SERVICE

VALUTA FOR PENGENE

Overall Rating

Konklusjon

Hotellet er utvilsomt et greit valg, hotellet er moderne og har en god plassering hvor det er enkelt å komme seg til flyplassen. Bassengområdet på taket falt godt i min smak. Smilende og hyggelig betjening. Hva du synes om dette hotellet er nok veldig opp til hvordan du liker det modernistiske preget med mye glass og blankt metall.

3.3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *