Hva skal til for å frakte 247 hester fra Liege til Tokyo?

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Nå er det ikke lenge til alle sportsinteresserte øyne ser mot Tokyo, og med det må også en gruppe veldig spesielle mestere også finne veien til den japanske hovedstaden.

Emirates SkyCargo, fraktdivisjonen av Emirates, har satt opp åtte chartrede flyvninger for 247 hester, fra Liege i Belgia til Tokyo. Den første flyvningen med 36 dressurhester har allerede landet på Haneda flyplass, og Emirates vil også fly hestene tilbake fra Tokyo til Liege. Flyselskapet jobber med Peden Bloodstock som er en internasjonal transportspesialist på dette oppdraget.

Underveis på flyvningene står hestene komfortabelt inne i en spesiallagd hesteboks. I tillegg flyr 59 hestepassere med hestene for å sikre at de har det bra og har nok mat og drikke på flyreisen, som også gjør et kort stopp i Dubai. Om bord i Emirates-flyene fraktes også 20 tonn mat og drikke som hestene får underveis, samt 100 tonn spesialutstyr som trengs for det som skal skje i Tokyo.

Emirates har flere tiår med erfaring i å transportere hester på tvers av seks kontinenter til diverse store sportsarrangement. Flyselskapet er også sponsor for en rekke prestisjefylte hesteveddeløp, og sponser Godolphin som er verdens ledende lag innen sporten.

Emirates har en moderne flåte av Boeing 777 fraktfly som hver kan transportere rundt 100 tonn cargo, samt et godt opplært team som sørger for at hestene får en komfortabel og stressfri flyopplevelse. Emirates SkyCargo følger alle reguleringer fra både nasjonale og internasjonale myndigheter rundt transport av levende dyr, inkludert IATA Live Animals regulations (LAR).

Kilde: FEI

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *