INSIDEFLYER JULEKALENDER: LØRDAG 10. DESEMBER 2016

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

HO-HO-HO. Da har klokken akkurat passert midnatt, og vi er kommet til den tiende desember. Det var vært rekord stor oppslutning om årets julekalender, så vi må øke antall premier. Det er allerede over 400 stykker som har forsøkt å «knekke» åpen luke 10. Nå er den «ÅPEN».

For våre lesere som enda ikke har fått det med seg, driver InsideFlyer en kombinert reise-blogg, og et diskusjonsfora hvor bonuspoeng, bonus- og lojalitetsprogrammer, flyreiser og hoteller debatteres hver eneste dag.

Vi trekker ut flotte premier fra hoteller, lojalitetsprogrammer, samarbeidspartnere og flyselskaper.

Tradisjon tro, viderefører InsideFlyer årets julekalender. Hver dag frem til og med lørdag 24 desember, trekker vi ut en eller flere vinnere i vår julekalender. Vinnere annonseres i vårt forum. På denne lenken.

10 desember

Hvordan kan man delta ? Trykk på denne lenken, og du kommer til kalenderen. Luken får 2 desember er akkurat åpnet.

 

Tradisjon (fra latin tradere, «overføre») er en sosial praksis, en forestilling, en institusjon eller et produkt som overføres over flere ledd (for eksempel fra generasjon til generasjon), i et samfunn eller i en gruppe. Tradisjonens oppgave er å binde sammen det gamle og det nye for å skape en historisk kontinuitet for en gruppe eller samfunnsmedlemmene. Innholdet i tradisjonen er ofte knyttet til kulturelle elementer som en mener er spesielt verdifulle fordi de utgjør en vesentlig del av et samfunns eller en gruppes sosiale arv.

 

En stor takk til våre stolte sponsorer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *