INTERNETT: Lufthansa og Austrian snart på kort-rutene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Send e-post fra en høyde av 10.000 meter, gjør din online shopping mens du svever over Alpene, stream videoer på marsjhøyde – og alt dette med bredbånds kvalitet. Snart vil passasjerer på Lufthansa og Austrian Airlines kunne gå online også på selskapenes short-haul rute-nettverk.

I fjor sommer fikk Lufthansa den såkalte Supplemental Type Certificate for Airbus-flåten A320 fra European Aviation Safety Agency (EASA), og avsluttet alle nødvendige forberedelser med suksess.

Nå kommer den neste fasen av testing på Lufthansa og Austrians ruter. I første omgang involverer dette fem fly i hvert selskap. Passasjerer som flyr på disse flyene vil bli tilbudt gratis Internett-bruk i denne testfasen. Analysen av brukeratferd vil gi de nødvendige data for å ytterligere styrke tilbudet i forkant av lanseringen.

Lufthansa og Austrian

«Jeg er glad for at vi snart kan tilby våre passasjerer bredbånd på europeiske ruter, noe som gir dem muligheten til å ha en sømløs digital erfaring . Siden lanseringen av Lufthansa flynet, har det vært vårt mål å tilby en merverdi ombord til våre kunder gjennom innovasjon – og det inkluderer også vår Internet bestemmelse «.

 

Harry Hohmeister, Styremedlem i Deutsche Lufthansa AG

 

I første kvartal 2017,  vil antall Lufthansa fly utstyrt med Internett-tilgang vil stige til rundt 20. En etter en, vil hele Lufthansa A320 flåte være utstyrt med den nyeste og mest avanserte teknologien innen midten av 2018.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *