Nå får Norwegian sine Dreamlinere internett!

Norwegian Boeing 787 Dreamliner med internett

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian har lenge hatt gratis internett om bord på deres flyruter i Europa. I går fikk vi også den første bekreftelsen på at den første av Norwegians Dreamlinere hadde fått installert internett!

Like før jul fikk Norwegian sin første Boeing 787-9 Dreamliner som hadde fått installert mulighet for internett. Den første bekreftelsen fra flyselskapet selv fikk vi i går da Kristin Møllerplass, Head of Loyalty and Engagement i Norwegian Air Shuttle, la ut følgende oppdatering på LinkedIn.

Dette bekreftes også i en pressemelding fra Norwegian i dag. Flyselskapet opplyser samtidig om at de nå fortløpende installerer internett på sine 737 MAX-fly.

To WiFi-valg

Norwegians langdistansepassasjerer vil få valget mellom to WiFi-pakker, «Basic Option» og «Premium Option». Basic Option er gratis og gjør det mulig å surfe på nett, sende meldinger og e-post. Premium Option er høyhastighets-WiFi som gjør det mulig å strømme musikk, filmer og TV-serier. Prisen på Premium Option er €12.95 EUR / $14.95 USD for tre timer.

– Siden vi lanserte gratis WiFi på våre flygninger i Europa i 2011, har flere millioner av våre kunder surfet om bord. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre kundeopplevelsen og er stolte over å være det første lavprisselskapet som tilbyr gratis WiFi på langdistanseflyvninger, sier Norwegians leder for forretningsutvikling, Boris Bubresko.

Norwegians aller første 787-9 Dreamliner som har fått installert WiFi har registreringsnummer G-CKWP, med den amerikanske forfatteren Mark Twain som pryder halefinnen.

Norwegian Reward

Norwegian Reward er flyselskapet Norwegians prisbelønnede lojalitetsprogram. CashPoints du tjener kan brukes på alle Norwegians flygninger hvor som helst i verden. Du tjener CashPoints hver gang du flyr, og på hotellopphold, leiebil og mange andre tjenester fra Norwegian Reward sine samarbeidspartnere. Er du ikke medlem enda, er det raskt, enkelt og gratis å melde seg inn.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *