Jæren Hotell, Bryne

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Jæren hotell ligger i Bryne ute på Jæren omkring 30 kilometer sør for Stavanger. Hotellet ligger bare få minutters gange fra togstasjon, hovedgata og et stort kjøpesenter. I front av hotellet ligger Mølledammen, dette er en grønn lunge i form av et parkområde som er ganske fint. Hotellet har gjennom de siste årene gjennomgått en modernisering og har målrettet fokus på matopplevelser og da med lokale tradisjoner. Hotellet blir ofte et alternativ for de som ikke får fatt i ledige hoteller i Stavanger og Sandnes, men også helt nede på Bryne er belegget til tider fullt. Jeg besøkte hotellet på vinterstid da snøen lavet ned, noe som var med på å gjøre oppholdet ekstra koselig 🙂

 

Jæren Hotell
Jæren Hotell

 

Resepsjonsområdet framstår som relativt moderne, lyse farger, flott lyssetting og skifer på gulvet. Bak resepsjonen finner du en trivelig bar hvor du i fredelige omgivelser kan stresse ned etter en hektisk arbeidsdag.

Resepsjonen
Resepsjonen

 

 

Korridorene i hotellet ser ikke direkte moderne ut, her er det de originale byggematerialene i form av rød teglstein som omgir deg.

Rommet jeg hadde var modernisert for noen år siden, det er ikke omgjort til hypermoderne fasiliteter men det er foretatt en generelloppussing i form av maling, nye gulv, nye fliser på bad og nytt møblement. Undret meg over at ikke dørene til rommet også var blitt skiftet. Like innenfor inngangsdøren står det et hyllesystem som du kan ta i bruk dersom du velger å pakke ut av kofferten din.

Fra inngangsdør
Fra inngangsdør

 

Rommet mitt var utrustet med to enkle senger som var satt inn til hverandre som en dobbeltseng. Disse var helt ordinære og greie å sove i. På hver av sengene lå det to dikt av en kjent dikter med lokal tilhørighet.

To enkle senger
To enkle senger

 

Rommet er utstyrt med en liten vegg montert TV med et greit kanaltilbud.

Vegghengt fjernsyn
Vegghengt fjernsyn

 

Rommet var også utstyrt med en god stol og tilhørende bord, litt upraktisk at det bare står en stol på rommet når vi var to som overnattet.

God stol
God stol

 

Rommet har også en skammel som kan brukes som benk til kofferten. Ellers er rommet greit dekorert slik at vegger ikke framstår som tomme og utrivelige.

Skammel til å sette bagasjen oppå
Skammel til å sette bagasjen oppå

 

Badet er som nevn også modernisert og har fått nye fliser. En har ikke sett syn på å få montert en innebygget servant, men du finner en hylle foran speilet hvor du kan sette fra deg dine personlige remedier.

Bad
Bad

 

På badet har de beholdt badekar/dusj kombinasjon men fått montert en vegghengslet glassvegg som skal ta av for vannsprut ut mot badet når du dusjer. Når en har badekar/dusj kombinasjon er dette en veldig grei løsning i motsetning til et forheng som krøller seg rundt deg når du dusjer.

 

Badekar og dusj kombinasjon
Badekar og dusj kombinasjon

 

I tilknytning til resepsjonsområdet  finner du sittegrupper plassert foran en peis. Her kan du låne bøker fra hotellets bokhylle og kose deg foran varmen fra peisen 🙂

Fyr i peisen
Fyr i peisen

 

 

Konklusjon: Sentralt beliggende i sentrum av Bryne 30 minutters kjøretur sør for Stavanger. Dersom du skal arbeide i nærheten av Bryne vil dette være et greit alternativ og du har gode parkeringsmuligheter. Hotellet er ikke av den mest moderne sorten, men framstår heller ikke som direkte gammelt da det er nedlagt noe arbeid i oppgraderinger. For å ligge litt utenfor de store sentrumsområdene må det sies å være greit nok. På badet hadde jeg satt mer pris på en løsning uten badekar, en større dusjløsning med regndusj 😉

 

4av10

[box style=’info’]

Lokasjon: Bryne sentrum, nord for Mølledammen 

Rom type: Standard dobbelt rom

Rompris: 800,- (Julebord tilbud)

Bonus programNei

Hjemmeside: Jæren hotell

Fordeler: Sentralt dersom du besøker Bryne

Ulemper: Ukoselige frokostlokaler

[/box]

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *