Julekalender: vinn et Fokker 50-bagasjemerke fra Aviationtag

Fokker 50 bagasjemerke

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Insideflyers julekalender gjør adventstiden mer spennende! Hver dag fram til 24. desember trekker vi minst én vinner av premier fra våre gavmilde sponsorer. I dag er det Aviationtag som leverer premien i InsideFlyers julekalender.

Dagens premie i InsideFlyers julekalender leveres av Aviationtag.com. Det er lite som sier flynerd mer enn et unikt bagasjemerke fra Aviationtag. Aviationtag gir nytt liv til pensjonerte fly som hugges opp ved å lage unike bagasjemerker av metall fra flyskroget.

Den nederlandske flyprodusenten Fokker er for lengst historie. Mange av oss som har levd lenge nok til å huske tiden da SAS brukte Fokker 50 på sine regionale ruter har likevel minner knyttet til akkurat denne flytypen.

Fokker 50 bagasjemerke

Premien du kan vinne i dag er et bagasjemerke laget av SE-LFP, en av SAS Commuter sine Fokker 50-maskiner. Dette Fokker 50-flyet hadde sin første kommersielle flygning i november 1990 og tjenestegjorde for SAS i 11 år før det fikk æren av å fly for Skyways, Gee Bee Air og Swe Fly noen år. Flyet ble igjen en del av SAS sin flåte fra 2004 til 2009 som LN-RNM. Flyet gikk av med pensjon i 2017 etter noen års tjeneste i solfylte Hellas med registreringsnummer SX-BRV for Hellas Aviation og Minoan Air.

Klikk for åpne julekalenderen


Dagens samarbeidspartner

Aviationtag


Våre samarbeidspartnere i 2019

InsideFlyers julekalender samarbeidspartnere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *