Julekalender: Gold Plus Rewards – vinn President’s Circle-status i ett år

hertz leiebil

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er fortsatt 16 dager igjen til julaften og en kjapp sjekk i gavesekken viser at det fortsatt er mange godbiter igjen i InsideFlyers julekalender. Én heldig vinner kan starte julefeiringen allerede i dag!

I dag kan du vinne ett års Presidents’s Circle-status i Hertz Gold Plus Rewards. Med President’s Circle-status får du mange fordeler når du leier bil hos Hertz. Du får garantert tilgjengelighet på bil, gratis tilleggssjåfør, ekstra bonuspoeng og oppgraderinger. President’s Circle-status krever normalt 20 kvalifiserende leier i løpet av et år, men i dag kan du vinne statusen for ett år.

Hertz er verdens største bilutleieselskap med mer enn 11 000 filialer over hele verden. Selskapet ble grunnlagt i 1918 og feirer dermed 100 års-jubileum år.

Dagens sponsor 7. desember

Hertz
Klikk for åpne julekalenderen

Våre sponsorer i 2019

Vilkår for deltagelse i konkurransen

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-mail fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *