Julekalender: vinn 5000 CashPoints og reis hvor du vil!

Julekalender 2019

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er 15. desember. Det er bare 9 dager igjen til juleaften! En ny luke er åpen i InsideFlyers julekalender og i dag skal vi virkelig strø rundt oss med Cashpoints fra Norwegian Reward!

I dagens luke i InsideFlyers julekalender er det vår samarbeidspartner Norwegian Reward som har åpnet gavesekken og i dag har de virkelige vært generøse. Under dagens luke skjuler det seg hele 5000 CashPoints som kan brukes til å kjøpe flybilletter fra flyselskapet Norwegian. 5000 CashPoints er mer enn nok til flere tur/retur-reiser til USA og mange helgeturer i Norge eller Europa. Legger du i noen kroner ekstra kan du til og med få reise i Norwegians fantastiske premiumkabin!

1 CashPoint er verdt 1 krone når du bestiller flybilletter og CashPoints kan også brukes til å delbetale reisen med.

Dagens sponsor 15. desember

Hver dag frem til den 24. desember vil vi i vår julekalender / adventskalender presentere spennende premier fra våre sponsorer. Vinnerne annonseres i forumet vårt.

Julekalenderen er åpen for både nye og gamle lesere.

Trykk her for å delta!

Norwegian Reward har også en egen julekalender hvor du kan vinne CashPoints til drømmeferien og få gode tilbud fra Norwegian Reward sine partnere. Husk å delta, så øker du vinnersjansene dine!

Norwegian Reward julekalender
Husk å delta i Norwegians Reward sin julekalender!

Våre sponsorer i 2018

InsideFlyers julekalender 2018

Vilkår for deltagelse i konkurransen

InsideFlyers julekalender er felles for våre lesere i Norge, Danmark og Sverige. Hver dag trekkes en vinner i en felles pulje fra de tre landene. Vinneren får direkte beskjed på e-mail og offentliggjøres på våre hjemmesider. Om en daglig vinner ikke har svart på e-mail fra oss innen 7 dager, mister han/hun retten til denne.

For å delta i konkurransen aksepterer du å motta nyhetsbrev fra InsideFlyer.no/dk/se.

Du kan til enhver tid avmelde deg ved å benytte linken som er vedlagt i samtlige mail du vil motta.

Premiene er personlige og kan ikke overdras til andre. Merk at vinneren har eget ansvar for å betale eventuelle skatter, avgifter, toll, moms etc som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse av premier.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å utelukke personer fra konkurranser som mistenkes for å jukse eller erverve seg uberettigede fordeler eller saboterer konkurransen.

Vinneren velges av InsideFlyer via loddtrekning mellom alle dagens deltakere, og vinneren får direkte beskjed samt blir offentliggjort på InsideFlyer.no/dk/se og i vårt nyhetsbrev. Vi tar forbehold om tekniske feil som måtte oppstå i forbindelse med denne konkurransen og forbeholder oss retten til utelukkende å utdele det antall premier som er nevnt i konkurransen. Daglig trekkes tre vinnerkandidater fra henholdsvis Norge, Danmark og Sverige. Blant disse i alt 9 deltakerne trekkes dagens vinner via random.org.

InsideFlyer forbeholder seg retten til å endre konkurranseperioden uten ytterligere varsel. I tvilstilfeller forbeholder InsideFlyer seg eksklusiv rett til å foreta endelige avgjørelser om vinner, deltakelse, reiseperiode og lignende. Har du ytterligere spørsmål til konkurransen, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *