Kampanje: Emirates – tjen 10 000 Skyward miles

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Planlegg din neste ferie til Australia og få en eksklusiv Miles bonus i Emirates Skywards programmet.  Opptjen 10.000 Skywards Miles når du flyr tur/retur i valgfri klasse til en av selskapets fem destinasjoner på det Austrlalienske kontinent: Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth, eller Sydney.

Der enklere en tidligere, og man har flere måter enn noen gang å bygg opp kontoen av Emirates Miles. Og med Cash + Miles, kan du nå betale alle reiser med en kombinasjon av kontanter og Skywards Miles.

For å bli med på denne kampanjen, må du registrere deg og bestille innen 31. oktober 2016 og reise innen13 desember 2016.

Skywards

Emirates Skywards er et frequent-flyer program som drives av Emirates. Totalt er det over 8,4 millioner kunder tilknyttet programmet.  De tre vanligste nivåene er Blue, Silver som krever 25.000 tier miles for avansement og gull, noe som krever 50.000 tier miles. Det er et fjerde tier-nivå som heter Platinum og krever 150.000 tier miles. Det er også et ekstra medlems nivå kjent som Invitation Only eller «IO».  For å bli invitert inn i varmen i denne lille gruppen, må man ha et solid reisebudsjett. IO fordelene som tilbys kommer i tillegg til Platinum fordelene.

ek-skyward-levels

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *