Kampanjedager med Shell MasterCard

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Flere av våre medlemmer rapporterer om at de har mottatt SMS fra Shell MasterCard om kampanjedager og økt opptjening av Trumf-bonus. Men kampanjen ser ut til å være delvis forskjellig fra bruker til bruker?!

På vårt forum har det de siste dagene vært flere innlegg om at kunder av Shell MasterCard har fått SMS om at de får økt opptjening av Trumf-bonus de neste 30 dagene. Medlemmene virker å ha fått meldingen på forskjellige tidspunkt (over en periode på flere dager), og kanskje mest oppsiktsvekkende, med forskjellig kampanjetilbud. Felles for alle virker å være at spesialtilbudet gjelder i 30 dager fra mottatt SMS.

Tilbudet på ekstra opptjening virker for mange å være 3% opptjening på alle varekjøp fremfor de vanlige 1%, men med unntak av kjøp av drivstoff. Andre har fått dobbel opptjening på alle varekjøp (2%) og i tillegg dobbel opptjening på drivstoff (80 øre fremfor 40 pr. liter).

Kampanjen virker altså å være målrettet/tilpasset den enkelte kunde, men vi har ingen informasjon om hvilke vilkår som evt. ligger til grunn eller om alle kunder får delta. Nettsidene til Shell MasterCard virker heller ikke å inneholde noe informasjon. Vi synes det er litt rart at man har valgt en slik løsning, fremfor å f.eks. tidsdefinere kampanjen til å gjelde en spesifikk måned eller med like datoer for alle brukere. Likevel er det veldig positivt med en slik kampanje, og opptjeningen av Trumf-bonus kan få seg en god økning om man aktivt benytter seg av kortet i kampanjeperioden.

Din opptjente Trumf-bonus kan du veksle til EuroBonus-poeng, og med kampanjen vil man kunne opptjene hhv. 27,78 poeng pr. 100,- (2%) eller 41,67 poeng pr. 100,- (3%) med dagens vekslingsrate. Ettersom Shell MasterCard allerede har en relativt god opptjening til vanlig vil man, uansett hvilken kampanje man får delta på, kunne få en pen boost i opptjeningen!

Les alt om opptjening av EuroBonus-poeng ved kortbruk i vår hovedartikkel!

Har du fått SMS om kampanjen? Hvilket tilbud fikk du? Legg igjen en kommentar nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *