Kjøp gullkort i Star Alliance for $2200

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Avianca LifeMiles tilbyr nå den ultimate snarveien til gullkort: Du kan rett og slett kjøpe det for 2.200 USD. Du trenger altså ikke lenger å fly for å oppnå gullkort, slik som disse entusiastene. (Dersom du ikke absolutt ønsker gullkort eller Diamond hos SAS EuroBonus vel å merke.) LifeMiles er lojalitetsprogrammet til det colombianske flyselskapet Avianca, som er med i Star Alliance. Det er som regel best å ha gullkort hos det flyselskapet du oftest flyr med for å dra nytte av alle fordelene som følger med, men ofte er det viktigste for folk å ha tilgang til lounger og å kunne ha med ekstra bagasje samt prioritert innsjekk og ombordstigning. Disse fordelene får du uansett hvilket Star Alliance-selskap du har gullkort hos. Vi har tidligere skrevet om letteste vei til gullkort gjennom Aegean Miles & Bonus. Avianca LifeMiles tilbyr også sølvstatus til 1.200 USD. Statusen du kjøper vil bli oppdatert innen 24 timer etter kjøpet, og varer i ett kalenderår.

Fra LifeMiles.com
Fra LifeMiles.com

Her er de viktigste fordelene som følger med kortet, når du flyr med henholdsvis Avianca og med andre Star Alliance-selskaper:

LM benefits

Er et gullkort verd 2.200 USD? Vel, det kommer nok an på hvem du spør. Selv med Aegean Miles & Bonus må du nok bruke langt mer penger for å fly de 19.000 miles som kreves for å oppnå Gold (med mindre du er kreativ med flyrutene), men da får du jo reiseopplevelser med på kjøpet. Dersom du er tilbøyelig til å fly tur/retur samme dag som gutta i Aftenposten-artikkelen kun for å oppnå gullstatus, kan du spare både tid og penger på å heller kjøpe gullstatus direkte. Når det er sagt, så vil vi vurdere Aegean Miles & Bonus sitt gullkort til å ha høyere verdi enn Avianca LifeMiles sitt, siden LifeMiles-kortet kun varer i ett år mens Miles & Bonus-kortet varer tilnærmet evig. SAS EuroBonus Gold har også en høyere verdi enn LifeMiles Gold dersom man flyr mest med SAS.

Det finnes for øvrig en billigere måte å få gullkort på. Innehavere av SAS EuroBonus Diamond-kort kan nemlig gi bort et gullkort til familie eller venner. Så da er det bare å finne et Diamond-medlem og begynne å smiske.

LifeMiles er uansett et meget bra program for å bruke bonuspoeng. Les hvordan man kan bruke LifeMiles til å fly tur/retur USA i First Class for kun 13.000 kr. Dersom du har tenkt å samle bonuspoeng gjennom LifeMiles, kan kjøp av Gold være et fornuftig springbrett til Diamond. Diamond krever ytterligere 25.000 miles, og da kan man bestille bonusreiser uten gebyr. Det er verd å nevne at å ringe Aviancas kundesenter kan være en sann prøvelse. Dersom du ikke snakker spansk, anbefaler vi å ringe kundesenteret i USA. En oversikt over telefonnummere finner du her.

Les mer om kjøp av LifeMiles Gold her, og om fordelene her.

Er du i tvil om hva som lønner seg for deg? Spør våre eksperter i forumet vårt, så får du kyndig veiledning.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *