Lufthansa-gruppen vil ansette mer enn 3000 nye i 2017

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tyske Lufthansa skal igjen ansette mer enn 3000 nye mennesker i år. Det er for det meste flyvertinnene som vil fly i de ulike flyselskapene i Lufthansa-gruppen i 2017. Lufthansa, Tysklands største flyselskap, vil ansette totalt 1400 flyvertinner til basene ved Frankfurt og München; øvrig skal Lufthansa-gruppens flyselskaper ansette mer enn 2200 nye medarbeidere.

I fjor, i tillegg til de vanlige søknadsprosesser, holdt Lufthansa seks flyvertinne auditions i Heidelberg, Mainz, Augsburg, Regensburg, München og Berlin, som ble møtt med stor interesse blant målgruppen.

Mer enn 2000 søkere møtte til auditons, og nesten 6000 deltok de vanlige rekrutterings dagene i Frankfurt. Nesten én av tre søkere ble akseptert.

Sandra Albrecht er et eksempel:

«Jeg har alltid ønsket å jobbe hos Lufthansa» «Det har alltid vært drømmen min å bli flyvertinne. Jeg kunne ikke tro at det var sant», sier hun, lykkelig.

Også andre divisjoner

Andre divisjoner skal også ansette nye medarbeidere. Lufthansa Technik, for eksempel, planlegger å rekruttere 450 nye medarbeidere på ulike steder, og Austrian Airlines er ved å ansette mer enn 300 nye medarbeidere, både til kabin, innsjekking og cockpit. Med 37.000 ansatte, er Lufthansa den største arbeidsgiveren i Frankfurt og Hessen.

For Lufthansa gruppen, er det å lære opp unge spesielt viktig. 250 nye kandidater vil starte en læreplass i Lufthansa-gruppen i løpet av 2016/17. Og det er mye å velge mellom: det er ni høyskole kurs og 34 lærling-programmer, inkludert verktøymaker, flytrafikk assistent, catering og logistikk.

Stor arbeidsgiver

Lufthansa er fortsatt en av de mest attraktive arbeidsgiverne i Tyskland. I fjor kom det inn mer enn 100.000 søknader. Dette ble registrert i karriere-portalen på www.be-lufthansa.com.

«Dette gjør oss veldig stolte. Vi er glade for å kunne ansette mer enn 3000 ansatte igjen i år «,

Carsten Spohr, Styreleder i Deutsche Lufthansa AG.

For mer informasjon om karrieremuligheter i Lufthansa-gruppen samt krav, kan du gå www.be-lufthansa.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *