Lufthansa øker Airbus A380-flåten i München

Lufthansa Airbus A380 i München

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Fra og med neste sommer øker Lufthansa Airbus A380-flåten sin München med to fly. Selskapet vil da ha totalt syv superjumboer stasjonert i München.  

Lufthansa vil fra og med neste sommer flytte to av sine A380 fra Frankfurt til München, som da får totalt syv fly av denne typen. De gjenværende syv vil fortsatt være stasjonert i Frankfurt. Neste år vil passasjerer som reiser ut fra München kunne fly verdens største passasjerfly til totalt fem destinasjoner. Lufthansa setter for første gang opp flygninger til Boston med A380, i tillegg til at San Francisco nå vil flys med Airbus A380 hele året. Foruten de to nye rutene skal superjumboen brukes på ruter til Los Angeles, Beijing og Shanghai.

Boston
Fra og med neste sommer kan du fly Airbus A380 til Boston. Foto: bobwright / Pixabay 

Alle elsker Airbus A380

Per i dag flyr Lufthansa Airbus A380 fra München til Los Angeles, Beijing og Hongkong. I det kommende vinterprogrammet skal gigantflyet betjene San Francisco, Miami og Hongkong (til desember). Fra januar 2020 byttes Hongkong ut med Shanghai.

– Vi har brukt Airbus A380 ut fra München siden mars i fjor og det har fungert veldig bra for oss. For noen uker siden kunne vi ønsker A380-passasjer nummer én million om bord i München, sier Harry Hohmeister, styremedlem i Deutsche Lufthansa AG. – Både passasjerene og besetningen elsker Airbus A380. Flaggskipet i flåten vår passer perfekt for vår fem-stjerners hub. Vi skal fortsette å vokse slik at kostnader og kvalitet går hånd i hånd.

Lufthansa andre Airbus A380, «München».

Lufthansa mottok sin første Airbus A380 i 2010 og har totalt 14 fly av denne typen. Selskapet vurderer å ta noen av disse ut av trafikk, men har foreløpig ikke sagt noe konkret om når dette vil skje. Kanskje er flytypen rett og slett for populær til å kunne pensjoneres?

Forsidefoto: Lufthansa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *