Lufthansa tillater gate-til-gate bruk av mobiltelefoner m.m.

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Antallet ruter som Lufthansapassasjerer nå kan bruke sine smarttelefoner, tablets, pc-er, og andre elektroniske enheter fra gate-til-gate øker drastisk. Fra 1. mars vil Lufthansa tillate bruk av elektroniske enheter fra gate-til-gate på samtlige av sine Airbusfly. Det tyske luftfartstilsynet (LBA) gav 13. februar sin tillatelse til dette. Siden januar har Lufthansas kunder som flyr 747-8i kunne bruke sine elektroniske enheter fra gate-til-gate.

Etter at tillatelsen for samtlige Airbusfly ble godkjent, så er nesten 250 av Lufthansas fly godkjent for gate-til-gate bruk av elektroniske enheter. Det gjenstår kun sertifisering av flytypene Boeing 747-400, Boeing 737-500 og 737-300 for at Lufthansa skal komme i mål med å sertifisere hele flåten for gate-til-gate bruk av elektroniske enheter.

Fra Oslo flyr Lufthansa med flymaskiner fra produsenten Airbus, så passasjerer fra Oslo kan nyte godt av denne endringen fra 1. mars. Det nevnes ingenting om sertifisering av de mindre regional-maskinene til Lufthansa, og således vet vi ikke hvordan dette vil påvirke kunder i Stavanger og Bergen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *