SAS MasterCard kampanje og konkurranse!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

SAS MasterCard arrangerer en konkurranse (eller kanskje mer passende, en trekning) blant sine kortkunder i mai. 100 vinnere får tidoblet poengene de har opptjent ila. måneden. Om du ikke er kunde kan du også nå få 5000 poeng om du får innvilget kortet.

Konkurransen strekker seg altså fra 1. – 31. mai og de som blir trukket ut kan altså få ti ganger mer poeng enn de vanligvis ville. Tidoblingen gjelder poeng du har opptjent i tidsperioden og gjelder som kjent kun på varekjøp og ikke kontantuttak etc. Har du opptjent 1000 poeng (tilsvarer kjøp for 10.000,-) vil du altså få 10.000 poeng inn på din konto. For å delta i trekningen må du melde deg på via følgende link: saseurobonusmastercard.no/Kampanje/10/

Om du ikke allerede er kunde har du nå før kampanjeperioden (til og med 28. april) også mulighet for å få 5000 ekstrapoeng i velkomstgave, mot normale 3000. Dette fordrer at du foretar minst 1 kjøp med kortet innen 30 dager.

Hva kan du vinne?
Om du benytter kortet for 10.000,- ila. mai måned vil normal opptjening være 1000 EB-poeng. En tidobling vil altså gi deg 10.000 EB-poeng på konto. Dette holder til f.eks. én tur/retur innenriks. Enkelt kan vi altså si at du (om du vinner) vil få like mange EuroBonus-poeng på konto som du har benyttet kortet for. Slår du på stortromma og benytter kortet for 100.000,- vil du altså potensielt sitte igjen med en tur/retur USA i Business Class.

Bør du bruke SAS MasterCard som hovedkort i mai?
Vi har tidligere skrevet om at SAS MasterCard faktisk er det kortet som gir deg desidert dårligst opptjening av de mulighetene som er tilgjengelig på markedet pr. nå. Eksempelvis vil både Trumf VISA og Shell MasterCard gi deg ca. 40% bedre opptjening av EuroBonus-poeng etter dagens vekslingskurs fra Trumf (mens SAS Amex Platinum vil gi deg 100% høyere opptjening). Om du ikke er innehaver av kortet, anbefaler vi likevel å søke om det for å få 5000 poeng i velkomstbonus. Om du i tillegg føler deg heldig, kan du selvsagt benytte kortet som primærkort i mai måned for muligheten til å vinne en pen ekstrasum med poeng. 100 vinnere er relativt generøst, men vinnersjansene er vanskelige å anslå ettersom vi ikke vet hvor mange som vil melde seg på konkurransen. Etter at konkurransen er over, anbefaler vi at du går tilbake til et kort som gir deg bedre opptjening.

Ønsker du å vite mer om muligheten til å opptjene poeng på kortbruk? Vi har tidligere skrevet artikkel om at «SAS MasterCard introduserer PointEarner«, samt vår generelle artikkel om «Tjen EuroBonus-poeng når du betaler med kort«.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *