Nå kan du ta med mer bagasje hos Thai Airways

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thai Airways har med umiddellbar vikning økt grensene for hvor mye bagasje du får ta med deg når du reiser med selskapet. Nå er Thai Airways faktisk blant de mer generøse selskapene, i alle fall i økonomiklasse.

Framover kan du ta med deg enda mer bagasje uten å betale ekstra for det når du flyr med Thai Airways. Selskapet øker grensene i alle klasser med 10kg.

Det betyr at du nå kan ha med:

Økonomiklasse 30 kg
Royal Silk Business Class : 40 kg
Rotal First Class: 50 kg.

Intet enkelt kolli får veie mer enn 32kg. Skjer dette må man dele opp innholdet på flere kolli.

Spesialbagasje som for eksempel golfbag, dykkerutstyr og lignende inngår i totalvekten og overstiger den dette betales det en avgift i henhold til  gjellende regler.

Med denne regelendringen er Thai Airways helt klart blant bransjens mest generøse sammen med for eksempel Emirates og Qatar. De fleste andre selskap tilbyr 23kg inkludert i prisen og da som ett kolli. På Business- og First Class kan man nok lett finne andra selskap som tilbyr høyere bagasjegrenser. Her har det mer eller mindre blitt standard at man kan ta med seg 2 x 23kg på Business Class. I tillegg er det jo vanlig at folk med sølv/gull/diamant/og andre høyere nivå i flyselskapenes bonusprogrammer har mulighet for å ta med seg ytterligere bagasje basert på hvilken farge de har på kortet.

Vi på Bonusfeber er selvfølgelig glade for at det skjer forbedringer for passasjerene på ulike områder. Thailand og øvrige Asia er populært blant Skandinaver og det er helt verd å regne inn alle deler i den totale billettprisen. Overvekt er som kjent en dyr historie og jo mer bagasje man kan ha med seg, desto mer kan man shoppe på reisen.

Thai2

Opprinnelig skrevet av redaksjonen i bonusfeber.se

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *