Neste vinter: Stor pågang etter varme reiser

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I dag åpnet Norges største feriearrangør salget av neste vinters feriereiser. Allerede i løpet av den første morgentimen hadde 1200 nordmenn sikret seg en ferie til sol og varme neste år. 

– Det er alltid full fart når vi slipper neste års vinterreiser. I år er det nok ekstra mange som har opplevd at favoritthotellet deres var fullt inneværende vinter, og som derfor velger å være ekstra tidlig ute med tanke på neste år, sier kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving.

Hun forteller at selskapet har alliert seg med fire svenske kollegaer som hjelper til med å ta i mot alle bestillingene.

– Det skjer heldigvis sjelden, men i formiddag har vi faktisk hatt lange køer på telefonen fra gjester som vil ha hjelp til å bestille sitt favoritthotell. Den første timen solgte vi faktisk 20 reiser i minuttet, fortsetter Fossum.

Kanariøyene

Det er stor pågang etter reiser til Kanariøyene denne vinteren, og feriearrangøren oppfordrer alle som planlegger en ferie om å være tidlig ute for å sikre seg at de får det hotellet og den avgangen de ønsker seg.

– Foreløpig har vi åpnet salget av reiser til Gran Canaria, Tenerife og Thailand. Resten av programmet slippes i fortløpende i ukene fremover. Dersom du venter på et spesielt hotell kan du også benytte deg av hotellvarslingen vår, sier hun.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *