Nettmøte med EuroBonus-sjefen!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Har du et spørsmål om EuroBonus-programmet til SAS? Lurer du på hvilke fordeler som gjelder for Diamant-kundene? Hvorfor endret SAS EuroBonus-programmet? Har du en idé eller noe annet du ønsker at EuroBonus-sjefen bør få vite om? Da bør du delta i Bonusfebers eksklusive nettmøte med EuroBonus-sjefen Nils Lindhe, onsdag 4. februar!

Som den første i rekken av Bonusfebers nettmøter, har vi gleden av å invitere Nils Lindhe, Vice President Loyalty i SAS, til en livechat med våre medlemmer. Ut over våren vil vi invitere personer innenfor reisebransjen til nettmøter, hvor alle våre lesere har muligheten til å stille spørsmål direkte til personer med tilknytning til flyselskaper, hotellkjeder og bonusprogrammer.

Trykk her for å komme til nettmøtet, som starter onsdag 4. februar klokken 19.00.

Har du allerede nå et spørsmål klart? Da er du hjertelig velkommen til å stille dette spørsmålet i denne tråden i Bonusfeber-forumet. Merk at spørsmålene gjennomgås av vår forumredaktør først, for å unngå dobbeltspørsmål og for å ha en grei oversikt. Derfor vil ikke posten din vises med en gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *