Norse Atlantic Airways er nå eneste aktør som flyr direkte mellom Oslo og Bangkok

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norse Atlantic Airways kunngjør med stor glede den vellykkede lanseringen av sin første direkteflyving mellom Oslo og Bangkok, Thailand. Den historiske begivenheten fant sted torsdag den 2. november 2023. Norse Atlantic Airways er nå det eneste flyselskapet som tilbyr en direkterute mellom disse to pulserende og kulturelt rike destinasjonene. Billetter fra kun kr. 3 869!

Den nylig etablerte ruten fra Oslo til Bangkok med Norse Atlantic Airways gir prisbevisste og sollystne reisende muligheten til å oppleve Thailands mange underverker, fra vakre strender og frodige jungler, til historiske skatter og livlig kultur.

Denne dagen er en betydningsfull milepæl for Norse Atlantic Airways, så vel som for Norge og Thailand. Vi er stolte av å være den eneste aktøren som tilbyr denne direkteruten, og glade for å gjøre reisen mer tilgjengelig for folk i begge nasjoner. Vårt mål er å styrke båndene og fremme kulturell utveksling mellom disse to fantastiske destinasjonene.

Bjørn Tore Larsen, konsernsjef i Norse Atlantic Airways.

Tilstede var også Thailands ambassadør til Norge, Vimolbajra Ruksakiati, og assisterende lufthavnsdirektør, Dorothy-Anne Billett.

Konsernsjef i Norse Atlantic Airways, Bjørn Tore Larsen her sammen med Thailands ambassadør, Vimolbajra Ruksakiati. Foto: Norse / PR

Dette er uten tvil en milepæl av betydning. Jeg ønsker å uttrykke min hjertelige takknemlighet til Norse Atlantic Airways for deres positive bidrag til å ytterligere styrke vårt bilaterale forhold. Denne historiske lanseringen er en viktig nøkkel for å fortsette å fremme turisme og bringe våre to nasjoner nærmere.

Vimolbajra Ruksakiati, Thailands ambassadør til Norge.

Norse Atlantic Airways’ direkteflyvinger mellom Oslo og Bangkok vil operere opptil tre ganger i uken, og tilbyr passasjerer en smidig og komfortabel reiseopplevelse til lave priser. 

For mer informasjon og for å bestille, besøk www.flynorse.com.

Norse Atlantic Airways opererer eksklusivt Boeing 787 Dreamliner-fly. Romslig kabin, komfortable seter og høy luftkvalitet, gjør langdistansereiser til en behagelig flyopplevelse for reisende. Hvert sete er i tillegg utstyrt med touchskjermer og et stort utvalg av filmer og serier. 

Norse Atlantic tilbyr to kabinvalg, Economy og Premium. Premium-kabinen skiller seg ut med en bransjeledende seteavstand på 43 tommer, som gir rikelig med plass til å strekke ut og slappe av.  

Passasjerer kan velge mellom tre prisalternativer: Light, Classic og Flextra. Light er Norse´ rimeligste bookingklasse, hvor reisende selv kan velge hvilke tilleggstjenester de vil betale for, mens Flextra inkluderer maksimal bagasjevekt, Premium-ombordstigning, prioritert innsjekk og økt billettfleksibilitet. 

Forsidefoto: Norse / PR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *