Norwegian bestiller ytterligere 2 Dreamlinere

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Når Norwegian tar i mot flere Dreamlinere frem mot 2018 vil deres samlede flåte komme til å bestå av 19 langdistansefly.

Dette sa Norwegian selv da de offentliggjorde at de har skrevet kontrakt på ytterligere 2 Dreamlinere av typen 787-9 som er betydelig større enn deres nåværende 787-8 Dreamlinere.

Flåten skulle opprinnelig ha bestått av 17 Dreamlinere i år 2018, men den nye beskjeden fra selskapet avslører at det vil bli levert ytterligere to fly 2017.

Norwegian har for tiden åtte 787-8 Dreamlinere, men har 11 787-9 fly på bestilling, hvorav fire blir levert neste år, fem i 2017, og til slutt to i år 2018.

Ifølge Norwegian betyr den nye leasingavtalen at flere langdistanseruter vil bli åpnet i fremtiden, og det vil styrke Norwegian i den globale konkurransen på markedet.

Hvis du ennå ikke kjenner til Norwegians langdistanseprodukt, kan det i korte trekk beskrives som et oversjøisk lavprisprodukt. Ønsker man å ta med bagasje, velge et bestemt sete, eller å få forpleining ombord, koster det ekstra.

 

Opprinnelig skrevet for bonusfeber.dk av

1808 01

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *