Norwegian feirer passasjer nr. 500.000 på langrutene fra København

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tirsdag 15/12-15 kunne Norwegian feire at de rundet en halv million passasjerer på langrutene til og fra København. Norwegian opererer i dag hele 9 langruter fra København til USA og Asia.

Norwegian startet sin første langrute fra København til Fort Lauderdale i Florida i november 2013. Drøye to år senere har altså 500.000 passasjerer fløyet med selskapet til interkontinentale destinasjoner fra den danske hovedstaden. Pr. desember 2015 flyr Norwegian hele ni forskjellige interkontinentale ruter med totalt 24 ukentlige avganger fra flyplassen.

Det er en milepæl for Norwegian, at vi har hatt 500.000 langdistansepassasjerer fra København Lufthavn. Vi har løpende ekspandert vårt rutetilbud, så vi i dag har ni ruter til USA og Asia, og vi er meget tilfreds med den mottakelsen vi har fått. Vi har hatt stappfulle fly fra København, så det er tydelig at danskene setter pris på komfortable flyvninger til en lav pris”, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian.

Med en flybestilling på knappe 40 787-Dreamlinere kommer Norwegian til at være den klart største langdistanseoperatøren i Skandinavia, og vi beveger oss opp i en liga med noen av de helt store, internasjonale flyselskapene. Norwegian kommer til at åpne mange spennende direkteruter i fremtiden til kontinenter og destinasjoner, som i dag ikke er betjent” avslutter han.

Norwegian hadde en overraskelse til passasjer nummer 500.000, og den heldige var Jens Reffstrup, som sammen med Louise Neimann og datteren Marie Reffstrup var på vei til Las Vegas på familieferie. Jens Reffstrup ble belønnet med en reise for to personer til en valgfri langdistansedestinasjon med Norwegian fra København.

(Artikkelen ble opprinnelig skrevet av Flemming Poulsen og publisert på InsideFlyer.dk)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *