Norwegian inngår nye charteravtaler

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian har inngått nye avtaler med TUI Nordic, TUI UK, Thomas Cook Northern Europe og Nazar Nordic. Avtalene innebærer at Norwegian flyr charterpassasjerer til flere europeiske feriedestinasjoner i sommer. Kontraktene er verdt vel en halv milliard kroner og omfatter mer enn 2200 flygninger.

Vi er veldig fornøyd med at vi får fly charterpassasjerer fra TUI, Thomas Cook og Nazar til populære feriedestinasjoner. Vi ser frem til å ønske enda flere passasjerer velkommen om bord våre nye, mer miljøvennlige fly med gratis WiFi.

Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Norwegian

Fra flere flyplasser i Norge vil Norwegian fly til populære reisemål i Bulgaria, Kypros, Hellas, Spania og Tyrkia. Fra Stockholm vil Norwegian fly til Antalya i Tyrkia og fra den finske byen Oulu, skal selskapet fly til Rhodos. Fra London, Gatwick, vil Norwegian fly til ulike destinasjoner i Hellas, Spania og Portugal.

For norske passasjerer ut fra Norge er det Ving (Thomas Cook), StarTour (TUI Nordic) og  Nazar som kommer til å benytte Norwegian på en del av sine reisemål. Vi gratulerer selskapene med avtalen og regner med at mange nordmenn vil finne seg hjemme og trygge i Norwegians fly på vei til Syden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *