Norwegian kåret til folkets reisefavoritt

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Folkets Reiselivspris ble tildelt Norwegian 11. desember under reiselivsbransjens «Oscargalla», Grand Travel Awards.

11. desember var samlet reiselivsbransjen seg i Oslo for å hedre prisvinnerne av Grand Travel Awards hvor Norwegian ble utnevnt til folkets reisefavoritt.

Norwegians kommersielle direktør Thomas Ramdahl sier:

Vi synes det er veldig hyggelig med denne anerkjennelsen fra det norske folk. Vi ønsker å takke alle våre hardtarbeidende kolleger som hver eneste dag gjør sitt ytterste for at de reisende skal få en hyggelig opplevelse og ikke minst alle som velger å fly med oss, sier

Det er Dagsavisen i samarbeid med reisemagasinet Reis, Travel News, bloggen Reiselykke.com og FlightPark som har tatt initiativ til kåringen. Det er det norske folk som har stemt frem årets vinner.

Christine Baglo som er reisejournalist i Dagsavisen sier:

Det er mange reisepriser der ute, men ingen der det er det norske folk som har stemt fram sin reisefavoritt. Derfor har det vært veldig gøy å lansere Folkets egen reiselivspris! Norwegian har betydd mye for mange nordmenn, så det er kanskje ikke så rart at flyselskapet gikk helt til topps – men også veldig gøy at små aktører og nisjeprodukter som Gloppen hotell og arktisk fuglekikking i Varanger klarte å kare seg inn på pallen, sier Christine Baglo som er reisejournalist i Dagsavisen.

Thomas Ramdahl forsetter:

Selv med stor internasjonal ekspansjon er Norge et viktig marked for oss. Våre lave priser og spennende destinasjoner bidrar til at nordmenn får oppleve verden, men også til lokal verdiskaping overalt hvor vi flyr. I tillegg har vi gjennom vår internasjonale ekspansjon bidratt til at flere utenlandske turister besøker Norge, noe som bidrar til nye arbeidsplasser og økonomisk vekst her hjemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *