Norwegian lanserer direkteruter til Malaga og Alicante fra Haugesund

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian fortsetter å øke rutetilbudet med nye direkteflygninger til populære destinasjoner. I dag lanserer selskapet to nye internasjonale ruter fra Haugesund og de går til Malaga og Alicante.

Lanseringen skjer samme dag som Haugesund lufthavn Karmøy feirer at 14 000 000 passasjerer har flydd til og fra flyplassen på innenlandsruter siden oppstarten i 1975.

Vi er glade for nå å kunne tilby direkteruter fra Haugesund til både Malaga og Alicante. De spanske destinasjonene er blant nordmenns mest populære sol- og badedestinasjoner i Europa. Å fly direkte fra hjembyen reduserer både reisetiden og klimaavtrykket. Vi ser frem til å ønske haugalendinger velkommen om bord.

Magnus Thome Maursund, konserndirektør for nettverk, prising og planlegging i Norwegian.

Haugesund flyplass feirer i dag at 14 millioner passasjerer har flydd til og fra Haugesund på innenriksruter siden oppstarten i 1975. Passasjer nummer 14 000 000 skulle reise til Oslo med et fly fra Norwegian og ble overrasket med gratulasjoner og et reisegavekort på 5 000 CashPoints tilsvarende 5 000 kroner som kan brukes på flybilletter hos Norwegian.

Haugesund lufthavn ser frem til å utvide sitt samarbeid med Norwegian med flyrutene fra Haugesund til Alicante og Malaga neste vår. Haugalendingene er allerede godt kjent med Norwegian etter mange års drift på ruten mellom Haugesund og Oslo og vi er sikre at denne nyheten kommer til å bli godt tatt godt imot hos reiseglade haugalendinger.

Pål Visnes, kommersiell leder i Lufthavndrift.

De nye rutene

1. april letter det første flyet fra Karmøy til Alicante. Dette er en helårsrute og vil ha to ukentlige avganger på onsdag og lørdag. Ruten mellom Haugesund og Malaga er hovedsakelig en sommerrute, og reiser dit vil være mulig fra og med 3. april til utgangen av oktober med avganger på mandag og fredag.

Salg av billetter åpner fredag 7. oktober på: https://www.norwegian.no/

Mellom Oslo og Haugesund flyr Norwegian tre daglige avganger alle dager, bortsett fra lørdag da det er én avgang.

Foto: Malaga er en feriefavoritt blant nordmenn – Norwegian. / PR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *