Norwegian lanserer nye langdistanseruter

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian har på en pressekonferanse i København i dag, annonsert flere nye langdistanseruter. Blant dem, en ny rute fra Oslo til San Juan på den karibiske øya Puerto Rico.

San Juan er en viktig cruisehavn i Karibien, og det er ikke utenkelig at det vil være noen cruiseturister om bord hos Norwegian, når selskapet begynner å fly dit 6. november 2015. Ruten mellom Oslo og San Juan kommer til å ha en ukentlig avgang. I tillegg får også Stockholm, København og London direkterute til San Juan.

Fra Stockholm og København kommer det i tillegg en ny rute til Las Vegas. Dette er en ny helårsrute og første flyvning er 1. november 2015.

Noe overraskende starter Norwegian også opp en rute til en annen karibisk destinasjon, nemlig St. Croix, som er den største øya i øygruppen US Virgin Islands. Denne ruten skal kun flys fra København til å begynne med, og første flyvning er 6. november 2015. Denne ruten skal opereres i kombinasjon med ruten til Puerto Rico, og vil ha et teknisk stopp der på vei til St. Croix.

Med disse tre nye destinasjonene viser Norwegian stadig tydeligere at de ønsker å satse vestover, og ikke østover til Asia, slik som først annonsert da de bestilte Boeing 787 Dreamliner-flyene.

Norwegian satser hardt fra Skandinavia til nye, spennende destinasjoner. Når kommer de etterlengtede nye langdistanserutene fra Oslo med SAS, tro…?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *