Norwegian lanserer to nye ruter til USA fra Europa

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegians globale vekst fortsetter med lanseringen av to nye ruter fra London Gatwick til Seattle og Denver  

Norwegians kommersielle direktør Thomas Ramdahl sier følgende om de nye rutene:

Vi er svært fornøyde med å lansere Seattle og Denver som nye destinasjoner i vårt langdistansenettverk. Med dette gir vi enda fler reisende på begge sider av Atlanteren fler direkteruter mellom kontinentene. Det er stor etterspørsel i Europa og USA etter Kvalitetsproduktet til Norwegian, og vi ser frem til å ønske passasjerene velkommen ombord i våre nye Dreamlinere.

i løpet av de fire årene Norwegian har drevet med langdistanse, har fyllingsgraden i kabinen gjennomsnittlig vært på over 90 prosent. Dette beviser at det er stor interesse for billige billetter mellom Europa og USA og Europa og Asia.

Enkelt å fly fra Norge og via London Gatwick  

De nye rutene korresponderer godt med Norwegians avganger mellom Oslo og London. Dette betyr at reisende fra Oslo enkelt kan benytte seg av de nye rutene. Norwegian flyr i dag til disse amerikanske byen direkte fra Gardermoen: New York, Boston, Fort Lauderdale, Orlando, Los Angeles, og Oakland.

Jeg reiste selv ruten mellom København og London Gatwick den 5. april 2017. Med nye eiere på Gatwick er det tydelig at det er stor interesse for å gjøre flyplassen bedre og mer komfortabel i fremtiden enn den er i dag. Selve transitt delen tok kun 15 minutter, så jeg kan absolutt anbefale å reise via London Gatwick

De nye rutene:

De to nye rutene.

London Gatwick- Seattle Tacoma International Airport
Norwegian vil fly fire dager ukentlig (mandag, onsdag, fredag og søndag) mellom London og Seattle. Oppstart av ruten er den 17. september. Rutetiden:

Dy7131 London Gatwick til Seattle. Avgang 0950  ankommer 1145.

Dy7132 Seattle til London Gatwick. Avgang 1345 ankommeer 0705 (+1 dag)
London Gatwick-Denver International Airport
Norwegian vil fly to dager ukentlig (tirsdag og lørdag) mellom London og Denver med oppstart 16. september. I vinterprogrammet vil Norwegian tilby tre ukentlige avganger (inkl. torsdag).

DY7171 London Gatwick til Denver. Avgang 0950 ankommer 12:40

DY7172 Denver til London Gatwick. Avgang 1440 ankommer 0640 (+1 dag)

Ruten vil bli betjent med en Boeing 787-9, som tar totalt 344 passasjerer fordelt på 35 premium seter og 309 økonomi seter.

 

Artikkelen ble opprinnelig skrevet for vår danske søsterside av Henrik Olsen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *