Norwegian med flere passasjerer i august

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegians trafikktall for august viser en fortsatt økning i antall passasjerer. Antall bestillinger av flyreiser fremover øker også, i takt med at Norwegians rutetilbud stadig utvides, at flere blir fullvaksinerte og fordi EU-/EØS-land aksepterer koronasertifikat ved grensepassering.

Med bakgrunn i den økte etterspørselen er rutetilbudet for høstsesongen økt ytterligere.

Alle som jobber i Norwegian gleder seg over den positive utviklingen. Dette har vi jobbet hardt for, og vi skal fortsette å levere gode kundeopplevelser samtidig som vi arbeider for å drive så effektivt som mulig.

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

I august hadde Norwegian 790 220 passasjerer,  halvannen gang flere enn på samme tid i fjor. Sammenlignet med august 2020 er den totale kapasiteten (ASK) økt med 129 prosent og passasjertrafikken (RPK) er opp 168 prosent. Videre lå fyllingsgraden i august på 72,6 prosent, en oppgang på 10 prosentpoeng sammenlignet med i fjor.  

Basert på etterspørsel har Norwegian åpnet nye ruter til destinasjoner i Europa. Fra Bergen lufthavn kan reisende i høst for eksempel fly direkte til Berlin, Krakow, Malaga, Alicante, Antalya, Chania, København og London. Fra Ålesund er det direkterute til Alicante.

Vi har gjenåpnet flere ruter som har vært fryst siden pandemien startet. Det er nå mulig igjen å reise til flere byer i Europa, som Pisa, Edinburgh, München, Praha og Wien. Vi vet at pandemien fortsatt kan påvirke folks mulighet til å reise, men den positive trenden fortsetter og vi tilpasser oss utviklingen kontinuerlig.

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Norwegian hadde i gjennomsnitt 38 fly i drift i august. Totalt ble 99,8 prosent av de planlagte flygningene i august gjennomført, og av disse var punktligheten på 91,9 prosent.    

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *