Norwegian mottar fabrikknytt Boeingfly nummer 150

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Sist torsdag landet Norwegians fabrikknye Boeingfly nummer 150 fra Boeing på Oslo Lufthavn. Bare i år har Norwegian utvidet flåten med 32 nye fly.

De siste ti årene har flyselskapet Norwegian satt 150 nye Boeingfly i trafikk. Sist torsdag landet Norwegians fly nummer 150 Boeing, en Boeing 787 «Dreamliner», på Oslo Lufthavn. Kort tid etterpå lander også en splitter ny Boeing 737-800, som var Norwegians siste flyleveranse for i år. Til sammen har selskapet utvidet flåten med 32 nye fly i 2017. Seks 737 MAX, 17 Boeing 737-800 og ni Boeing 787-9 Dreamlinere.

Dreamliner, en av Norwegians nye Boeingfly
En Boeing 787 Dreamliner kommer inn for landing på Oslo Lufthavn. Flyselskap har i år utvidet flåten med ni nye Boeingfly av denne typen som primært brukes på langdistanseruter.

I verdenstoppen med moderne og miljøvennlige fly

De siste leveransene befester Norwegians posisjon som flyselskap med en av de yngste flyflåtene i verden. Gjennomsnittsalderen for Norwegian sine fly på bare 3,6 år. I følge flyselskapet selv er den unge flyparken en fordel både for passasjerenes lommebok og for miljøet, ettersom drivstofforbruket reduseres.

Norwegians flåte består i dag av 145 fly. Flere fly er allerede blitt faset ut for å gjøre plass til nye og mer miljøvennlige modeller, og Norwegian vil fortsette flåtefornyelsen i årene som kommer.

Norwegians aller nyeste Boeingfly
737 MAX er Norwegians aller nyeste Boeingfly. Selskapet har fått seks fly av denne typen i år og dette bildet av to stolte piloter tok InsideFlyer i forbindelse med leveringen av det første flyet.

Gjør luftfarten mer miljøvennlig

Norwegian har siden oppstarten ekspandert til å bli et internasjonalt flyselskap. Nye ruter skaper økt lokal turisme, nye arbeidsplasser, økonomisk vekst og sosial utvikling. Samtidig ønsker Norwegian å være sitt ansvar bevisst som betydelig markedsaktør. Derfor introduseres stadig nye tiltak for å redusere utslippene per passasjer og gjøre luftfarten mer miljøvennlig.

Et av de viktigste tiltakene et flyselskap kan gjøre for å redusere utslipp er å investere i nye fly. I 2015 ble Norwegian kåret til verdens mest miljøvennlige transatlantiske flyselskap av The International Council on Clean Transportation.

Du finner flere saker om flyselskapet Norwegian i arkivet vårt.

Foto: media.norwegian.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *