Norwegians styre har godkjent etablering og nye ruter i Argentina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Tirsdag godkjente Norwegians styre at konsernets argentinske datterselskap skal etablere baser, ansette nye medarbeidere og lansere nye ruter i Argentina. Oppstart avhenger av myndighetsgodkjennelser.

Dermed viser Norwegian at dei framleis vil vekse, og dei er ikkje redde for å gjere dette i nye marknadar.

Administrerende direktør i Norwegian Air Argentina, Ole Christian Melhus seier følgjande:

Argentina er et interessant market med store muligheter og passer Norwegians globale strategi og tilbud om lave priser både på korte og lange ruter. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet vi har begynt på i Argentina ved å etablere nye baser, ansette mange nye kolleger og ikke minst gi det argentinske folk billige flybilletter, både på innenriks- og utenriksruter. Vi har blitt veldig godt mottatt av argentinske myndigheter og ser fram til et fruktbart samarbeid fremover.

Store planar

Norwegian opprettet et argentinsk datterselskap i januar i år og har søkt driftstillatelse (Air Operator’s Certificate) for å kunne fly i Argentina, som nå er til behandling hos myndighetene. I søknaden skisserer Norwegian planer for en betydelig operasjon med både innenriks- og utenriksflygninger. Med dagens styregodkjennelse vil Norwegian starte rekruttering av administrativt personell i Argentina. Rekruttering av piloter og kabinpersonale vil starte på slutten av sommeren.

Hvis søknaden godkjennes av myndighetene, vil de nye rutene bli lansert og lagt ut for salg mot slutten av året.

 

Har du tru på Norwegian si satsing i Argentina? Du må gjerne ta diskusjonen på vårt forum.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *