Norwegian slipper direkteruter fra Evenes til Palma og Bergen til Edinburgh

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian med nye ruter fra Evenes til Palma og fra Bergen til Edinburgh. Sommerruten fra Evenes til Palma er flyselskapets første direkterute til utlandet fra Evenes på mange år. Ruten mellom Bergen og Edinburgh flys to ganger i uken gjennom sommerferien.

Norwegian utvider rutekartet med flere destinasjoner fra Nord-Norge og Vestlandet til populære reisemål i Europa. Fra og med 7. mai 2024 kan reisende fra Evenes glede seg over én ukentlig avgang til Palma de Mallorca, en av Middelhavets mest populære reisemål. Ruten vil være Norwegians eneste direkte utenlandsrute som flys fra Evenes. Med avgang fra og med 20. juni kan bergensere i sommerferien komme seg til Edinburgh med to ukentlige avganger.

Vi planlegger for et travelt år også i 2024, og med de nye utenlandsrutene fra Evenes og Bergen vil vi trafikkere over 330 ruter til 120 destinasjoner neste år. 44 av disse er helt nye ruter til spennende destinasjoner i Europa. Palma og Edinburgh er storbyer som allerede er populære reisemål, og med direkteruter blir disse enklere å besøke for våre passasjerer i Nord-Norge og på Vestlandet.

Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Byen Palma på den spanske middelhavsøya Mallorca er en populær destinasjon, både som utgangspunkt for å utforske øya eller som storbyreisemål. Her kan reisende kombinere byliv og shopping med strender og vakre omgivelser.

Skottlands hovedstad Edinburgh fortsetter å lokke reisende med en kombinasjon av rik historie, en ærverdig gamleby og storslagne omgivelser.

Fra Bergen har Norwegian nå totalt 23 direkteruter til destinasjoner i Europa. Fra Evenes flyr Norwegian i dag to innenriksdirekteruter, og ruten til Palma de Mallorca blir første direkte utenlandsrute på mange år. Norwegian flyr også direkte til Las Palmas fra Evenes, men som en charterrute.

Dette er de nye rutene

Evenes-Palma
En ukentlig avgang på tirsdag i perioden 7. mai til og med 8. oktober.

Bergen-Edinburgh
To ukentlige avganger på torsdag og søndag i perioden 20. juni til 18. august.

Rutene er klar for salg. Her kan du søke etter reiser med Norwegian

Foto: Norwegian / PR

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *