Norwegian ønsker tre nye langruter fra Arlanda

Norwegian Boeing 787 Dreamliner

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I et intervju med den svenske avisen SVD, sier Norwegian at de ønsker å åpne hele tre nye langruter fra Arlanda i 2016.

Som kjent vil Norwegian få en rekke nye fly de kommende årene, bade for langdistanse og kortere ruter i Skandinavia og Europa. Det er allerede annonsert at flere av de nye Dreamliner flyene skal settes inn i produksjon fra Gatwick, mens det har vært knyttet spenning til nye ruter fra de Skandinaviske hovedstedene.

Her letter Norwegian nå litt på sløret i et intervju med SVD. Om Norwegian får det slik de vil, ønsker de å starte opp hele tre nye interkontinentale ruter fra Arlanda allerede i 2016. Det er viktig å presisere at dette ikke fastsatt enda, men kun deres planer og ønsker for videre ekspansjon.

Destinasjonene oppgis å være Rio de Janeiro i Brasil, samt ikke navngitte byer i Sør Afrika og India. Samtlige av rutene vil være et meget friskt pust for skandinaviske reisende som alltid har måttet fly via de europeiske hubene for å komme til disse destinasjonene de senere årene. SAS har som kjent trafikkert blant annet India for en del år siden, men det begynner å bli en stund siden. Med gode connections inn til Arlanda vil dette kunne bli meget spennende for Skandinaviske reisende!

Hva skjer så for Gardermoen og Kastrup? Det har lenge versert en rekke rykter om ekspansjoner her også, men enn så lenge holde Norwegian kortene tett til brystet, så her må vi bare smøre oss med tålmodighet.

Bonusfeber følger selvsagt saken og kommer tilbake med engang noe er konkret.

Les også:

Tjen Norwegian Reward med Rocketmiles
Guide til Norwegian Reward
Norwegian tilbyr gratis fast-track
Lounge-tilgang med Norwegian Premium

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *