Norwegian med ny USA rute fra Oslo

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegian har nettopp offentliggjort at de fra mai 2016 vil åpne en ny rute fra Oslo til Boston, som vil trafikkeres 2 ganger i uken. Samtidig åpner de også en rute fra København til Boston som bare vil trafikkeres 1 gang i uken.

Den seneste tid har der vært mange rykter om at nettopp Boston kunne være en av de destinasjonene som SAS vurderer å starte en ny rute til. Er Norwegian nå kommet dem i forkjøpet?

Tidligere på sommeren offentliggjorde Norwegian at de ville fly 4 ganger i uken fra London Gatwick til Boston og i dag meddeler de altså at de utvider antallet av ruter til den amerikanske byen med avganger både fra Oslo og København. Som på flere av Norwegians andre ruter, så er det snakk om et forholdsvist begrenset antall ukentlige avganger. Det vil tilsammen bli 7 ukentlige avganger til Boston. En fra København, to fra Oslo og fire fra London Gatwick.

For feriereisende vil det bli gode muligheter for å få direkte fly i begge retninger, mens antall avganger er ganske begrenset for forretningsreisende som ofte har kortere opphold på destinasjonen. Det betyr at de oftest vil ende opp med å måtte skifte fly i en af retningene.

Norwegian selger dog enkeltbilletter på deres langruter, som også for eksempel Icelandair gjør. Sistnevnte flyr også til Boston via Reykjavik, og det kan derfor være en mulighet og kombinere enkeltbilletter med de to selskaper. Ingen av selskapene tilbyr riktige Business Class produkter, men istedet en premium kabin som produktmessig ligger mellom Economy Class og Business Class.

Dessuten kan det være en fordel å kunne kjøpe enkeltbilletter hvis man ønsker å fly ut til en destinasjon og hjem fra en anden. Eller for eksempel kombinere en bonusreisese en vei med en kjøpt billett den andre veien.

Norwegian vil operere Boston rutene fra Europa med Boeing 787-800 Dreamliner.

Det kan jo også være vel verdt å merke seg at Norwegian allerede i desember åpner ruter fra Boston til Guadeloupe Islands og Martinique i Karibien med 2 rundturer i uken. Så man kan kanskje anta at rutetidene til Boston vil korrespondere med rutene videre til Karibien?

1808 01

Alle bilder: Norwegian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *