Norwegian utnevner ny konserndirektør for nettverk, prising og planlegging

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Magnus Thome Maursund blir konserndirektør for nettverk, prising og planlegging den 1. oktober. Han har hatt flere ulike lederstillinger i Norwegian i mer enn et tiår.

Jeg er glad for å kunne ønske Magnus Thome Maursund velkommen i ledergruppen i Norwegian. Hans analytiske evner, omfattende luftfartserfaring og personlige egenskaper vil bli satt pris på i hele organisasjonen, sier

Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Maursund begynte i Norwegian i 2007 som inntektsanalytiker. Han har senere innehatt ulike lederroller innenfor inntekststyring, ruteplanlegging, charter og partnerskap. Han kommer nå fra en rolle som direktør for kortrutenettverk i Norwegian.

Jeg er glad for denne muligheten, og jeg ser frem til å jobbe med kolleger i min nye rolle. Utfordringene fremover er utrolig spennende, i en tid der hele luftfarten vil fortsette å være i konstant endring og utvikling når vi skal legge pandemien bak oss.

Magnus Thome Maursund, nyutnevnt konserndirektør i Norwegian.

Maursund er norsk, og er født i 1981. Han er siviløkonom med spesialisering i strategi fra Handelshøyskolen BI. Maursund vil jobbe ved Norwegians hovedkontor på Fornebu.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *