Norwegian vant tre priser under Grand Travel Awards

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Torsdag kveld vant Norwegian tre priser under reiselivsbransjens «Oscargalla», Grand Travel Awards i Oslo.

Norwegian ble kåret til beste flyselskap på innenriksreiser i Norge og beste europeiske flyselskap. I tillegg fikk tidligere Norwegian-gründer Bjørn Kjos hedersprisen. 

Vi takker reisebyråene for at de har kåret Norwegian til det beste flyselskapet på innenriksreiser i Norge og det beste flyselskapet i Europa. Selv om vi er et globalt selskap, er Norge fortsatt et svært viktig marked for Norwegian. Tusen takk til alle som har stemt på oss og ikke minst til alle Norwegians dyktige medarbeidere for den fantastiske jobben de gjør hver dag.

Lars Sande, salgsdirektør i Norwegian.

Det er reisebyråene som har stemt frem sine favoritter på den årlige prisutdelingen. 

Vi gratulerer Norwegian med tre velfortjente priser. De er et bevis på at nordmenn verdsetter god service, spennende destinasjoner, rimelige billetter og komfortable fly. Hedersprisen til Bjørn Kjos er en anerkjennelse av hans bidrag til å revolusjonere luftfarten og reiselivet, både i Norge og internasjonalt gjennom visjonen om at alle skal ha råd til å fly. Kjos og Norwegian har gjennom direkteruter til Norge gjort det enklere for utenlandske turister å besøke Norge, noe som har kommet turistnæringen til gode.

Bjørn Moholdt, som satt i juryen for hedersprisen og sjefsredaktør i Travel News.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *