Norwegian Reward med økt opptjening

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

I en tid hvor det virker som om alle bonusprogrammer gjør endringer og «forbedringer» (les: devalueringer) på sine bonusprogrammer, går Norwegian motsatt vei. Nå økes opptjeningen av CashPoints når du bruker Bank Norwegian-kortet til å betale med!

Fra 16. juni 2015 blir opptjening på innelandsreiser og langdistansereiser økt fra 2% til 5% på lavprisbilletter, og fra 10% til 20% på Flex-billetter. Dette er en meget god økning i antallet CashPoints man opptjener. Får å nyte godt av disse nye fordelene på lavprisbilletter er det slik at man må benytte nevnte kredittkort for betaling, mens økningen på Flex-billettene virker å være uavhengig av hvilket kort det betales med. Vi tror uansett at mange som er brukere av Norwegian Reward som sitt primære bonusprogram allerede benytter dette kortet for å samle mest mulig CashPoints på alle kjøp.

Det gjøres også enkelte andre endringer i programmet. Blant annet blir opptjeningen personlig, slik at man kun opptjener poeng på de billettene du selv flyr på. Det betyr at alle reisende må ha sin egen Norwegian Rewards-konto for å få sine poeng. Poengene vil nå også bli tildelt etter at reisen er gjennomført, og ikke på bestillingstidspunktet.

Etterregistrering
Det har tidligere ikke vært mulig å etterregistrere CashPoints, men fra samme dato vil det også åpnes for dette. Heretter kan man etterregistrere CashPoints i 30 dager etter at reisen er foretatt. Dette er også svært gledelig og har vært noe som har vært savnet når Rewards-nummeret ikke har vært registrert ved booking.

Konklusjon?
Alt i alt virker disse endringene på Norwegian Reward-programmet/Bank Norwegian-kortet å være svært positive for oss kunder. I en tid hvor «alle andre» gjør tydelige devalueringer i sine bonusprogrammer, er det spennende å se at Norwegian går motsatt vei og gir økt opptjening.

Ønsker du å vite mer om Norwegian Reward? Les vår «Guide til Norwegian Reward«.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *