Norwegians første flyvning mellom Frankrike og USA tar av

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Norwegians internasjonale satsing fortsetter. En fullbooket Dreamliner tok sent i går kveld av fra New York mot Paris for første gang, og i dag flyr selskapet for aller første gang fra Paris til New York. De neste dagene lanseres også flyvninger mellom Paris og Los Angeles, samt Paris og Fort Lauderdale. Etterspørselen har vært svært god på begge sider av Atlanteren.

Norwegians langdistanseruter mellom Frankrike og USA er i gang. Fredag kveld tok en fullbooket Dreamliner av fra Paris (CDG) og satte kursen mot New York (JFK) for første gang. Dette er den første av til sammen tre langdistanseruter som har blitt lansert mellom Frankrike og USA. I morgen starter Norwegians flyvninger mellom Paris og Los Angeles, og 4. august er det duket for flyvninger mellom Paris og Fort Lauderdale i Florida.

– For å konkurrere i global luftfart er det viktig å bygge en robust internasjonal virksomhet. Vi har i dag en betydelig tilstedeværelse på London Gatwick og på Kennedy-flyplassen i New York. Med Paris på langdistansekartet, kan vi tilby enda flere reisende på begge sider av Atlanteren muligheten til å fly komfortabelt til en lav pris. De nye rutene mellom Paris og USA har så langt blitt tatt veldig godt imot av både franskmenn og amerikanere, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian.

Norwegian har i dag åtte fly av typen Boeing 787-8 Dreamliner og tre fly av typen Boeing 787-9 Dreamliner i flåten. Langdistanseflåten vil innen få år bestå av 42 Boeing 787 Dreamlinere.

Hovedbilde: Norwegians crew før avgang på første flighten til New York.
Kilde: Pressemelding fra Norwegian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *