Bli med på Norwegians første flyvning fra New York til Martinique!

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Torsdag kveld, skandinavisk tid, letter Norwegian for første gang med en Boeing 737 fra JFK-flyplassen i New York med retning mot Martinique. Dette markerer en milepæl for selskapet, da dette er første gang de starter ruteflyvninger med kortrutefly utenfor Europa. InsideFlyer har en utsendt med på turen, sammen med over 20 av våre amerikanske lesere som alle har vunnet en plass på denne første flighten!

Norwegian vil fremover fly fra Boston, Baltimore og New York (JFK) til Martinique og Guadeloupe. Dette vil gjennomføres med Boeing 737-800 maskiner og det vil bli fløyet 3 ukentlige avganger fra JFK til hver av de to destinasjonene. Fra Boston og Baltimore vil det være to ukentlige avganger til begge destinasjonene.

InsideFlyers utsendte har nettopp boardet denne første flighten (inagural flight) og her er de aller første bildene fra turen!

InsideFlyer er med få første Norwegian afgang fra New York JFK til Martinique.
InsideFlyer er med på første Norwegian-avgang fra New York JFK til Martinique.
Norske piloter ombord på denne første flyvning. De ankom fra Norge igår - og skal være baseret på Martinique de næste fem måneder.
Norske piloter ombord på denne første flyvningen. De ankom fra Norge i går – og skal være stasjonert på Martinique de neste fem månedene.
Milepoint og InsideFlyer co-founder Ed Pizzarello og blogger Seth Miller var de første til at boarde denne afgang.
Milepoint og InsideFlyer co-founder Ed Pizzarello og blogger Seth Miller var de første til å boarde denne avgangen.
Goodie Bags til alle passagerer.
«Goodie Bags» til alle passasjerer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *