Nyhet! Apollo åpner nytt reisemål på Kretas sørkyst

Mondo Family-hotell; Alegria Beach Resort.

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

År etter år markerer Kreta seg som nordmenns favorittreisemål. Nå øker Apollo satsningen ytterligere ved å tilby en helt ny ferieby på øya; genuine og familievennlige Plakias.

Feriebyen appellerer først og fremst til familier og alle hjerter som banker litt ekstra for det mer uberørte Hellas. Her møter du ikke de store turistmassene, men en genuin atmosfære – toppet med en sjarmerende bykjerne, lekker strand og flotte naturopplevelser.

Byen er oppbygd rundt strandpromenaden med det krystallklare havet på den ene siden og sjarmerende hus på den andre. Langs de slingrende smågatene ligger kafeer, tavernaer, butikker og barer som perler på en snor, og slår du deg ned vil du virkelig både føle, smake og høre at du er i Hellas.

Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Friluftsentusiastene stortrives også i Plakias. Området kjennetegnes nemlig av dramatiske fjellvegger og frodig natur som byr opp til herlige fotturer, blant annet gjennom Kourtaliotiko – en av Kretas aller vakreste raviner.

Foto: Apollo

Åpner nytt familiehotell

Den hjemmekoselige stemningen og langgrunne stranden gjør også Plakias til et ypperlig reisemål for barnefamilier. Det er derfor ikke tilfeldig at det er nettopp her Apollo har valgt å åpne sitt nyeste Mondo Family-hotell; Alegria Beach Resort. Hotellet ligger idyllisk til rett ved stranden og tilbyr alt hotellkonseptet er kjent for: Velutviklede barneaktiviteter i regi av barneklubben Polly & Mino, svømmeskole, et variert og godt mattilbud og et rikt utvalg av treningsmuligheter.

Foto: Apollo

For å feire åpningen av det nye hotellet arrangeres det i juni to spesielle åpningsuker – fylt med greske tradisjoner og kulinariske opplevelser.

Det blir to boblende uker spekket med gresk gastronomi i regi av Mirsini Lambraki, kretisk musikk fra luta til bouzouki, flere konserter med greske popartister, tradisjonell folkedans og masse aktiviteter for både store og små. Vi gleder oss!

Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Åpningsukene vil finne sted fra 14.-27. juni. Mer informasjon vil slippes på Apollos nettsider fortløpende.

Les mer om Plakias her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *