NYHET: RCCL med cruise til fantastiske Cuba

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Vi har tidligere skrevet om at cruise til Cuba var i støpe-skjeen. Nå har Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL) lagt ut cruise fra havnene Tampa og  Miami. Foreløpig er det kun program for april og mai 2017 som er lagt ut for salg.

I hovedstaden Havanna består bybildet av godt bevarte bygninger fra kolonitiden, gamle amerikanske biler fra 50 tallet og pulserende musikk. Det hele er krydret med lukten av cubanske sigarer. På hvert gatehjørne høres salsa- og mamborytmer, noe som forsterker inntrykket av livsgleden på den blomstrende og kulturrike øya. Følg I Hemingways fotspor og besøk La Bodegita del Medio, der du med fordel kan bestiller en tradisjonell Mojito. Opplev en av de mange musikkaféene som finnes  og  du vil nesten alltid oppleve den pulserende musikken som karakteriserer Havana.

cuba båten
Empress of the Seas® – Foto: Royal Caribbean Cruise Lines

Skipet til Cuba

Ombord på Empress of the Seas®  finner du en avslappet, uformell atmosfære kombinert med klassisk stil og en førsteklasses service. Du er sikker på at du finner underholdningstilbud i massevis – her finnes klatrevegg, svømmebasseng, boblebad og utendørs basketballbane. I tillegg er skipene utstyrt med vårt populære spa- og treningssenter, mange restauranter og trivelige barer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *