Nytt Thon Partnerhotell i Stavanger

Stavanger Forum Hotel

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Thon Hotels åpner et nytt partnerhotell i Stavanger og får totalt tre hoteller i byen.

Det nye partnerhotellet er 21 etasjer høyt og har blant annet treningsrom, restaurant, bar og parkering. Fra de øverste etasjene er byens beste panoramautsikt. Deler av hotellet blir pusset opp i 2021.

Vi øker kapasiteten til Thon Hotels i Stavanger med et tredje hotell. Det nye Thon Partnerhotellet ligger under samme tak som Stavanger Forum-konferansesenter, og er et stort hotell med 182 gjesterom. Dermed vil Thon Hotels ha mulighet til å innlosjere et stort antall konferansegjester ved arrangementer. I tillegg til bedrifts og kurs- og konferansemarkedet er det også et godt valg for sport- og idrett, samt ferie- og fritidssegmentet.

Morten Thorvaldsen som er konserndirektør for Thon Hotels.

Norlandia står for hotelldrift

Det er Norlandia Hotel Group som er ansvarlig for å drifte partnerhotellet, som vil få navnet Stavanger Forum Hotel. Administrerende direktør i Norlandia Hotel Group, Morten A. Kahrs, sier:

Norlandia overtar driften fra uke 36 og dette blir et fullverdig Thon Partnerhotell fra januar 2022. Dette er et stort og flott konferansehotell med en særdeles god beliggenhet og utsikt. Vi har et godt og langvarig samarbeid med Thon Hotels, og gleder oss over dette som blir det tiende hotellet i samarbeidet vårt.

Morten A. Kahrs, Administrerende direktør i Norlandia Hotel Group.

Up North eier hotellet som Norlandia Hotel Group skal drifte. Begge selskapene er en del av Adolfsen Group.

Som Thon Partner kan gjester bestille hotellrom på nettsiden thonhotels.no og i mobilappen til Thon Hotels. Det er samme konsept og frokost som Thon Hotels og hotellet vil også inngå i lojalitetsprogrammet til Thon Hotels.

Fra før tilbyr Thon Hotels overnatting i sentrum av byen ved Thon Hotel Stavanger og Thon Hotel Maritim.

Det nye partnerhotellet ligger på adressen Gunnar Warebergsgate 17 og vil åpne som partnerhotell fra januar 2022.

Kort over Stavanger – Rød markering er hotellets placering. Kilde: Google Maps

Om Norlandia Hotel Group
Norlandia Hotel Group forvalter 29 hoteller i Norge og Sverige gjennom egeneide og managementavtaler. Kjernevirksomheten er hotelldrift og hotellene er selvstendige selskaper driftet under ulike merkevarer.

Les mer om Norlandia Hotel Group her

Foto: Stavanger Forum Hotel @ Jostein Hauge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *