Oneworld og Star Alliance Business Class til Hongkong fra 12 156,-

Hongkong, Kina

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er ikke bare kjøtt, tobakk og alkohol som er billigere på andre siden av grensen. Skal du til Hongkong kan du akkurat nå spare mye på å gjøre svenskehandel på flybilletter i business class.

Planlegger du en tur til Hongkong kan du akkurat nå gjøre en svært god deal på flybilletter i business class med avreise fra Stockholm. Vi finner usedvanlig gode priser med både Finnair, SWISS og Lufthansa, så her er det mulighet for å tjene poeng i både Oneworld og Star Alliance.

Det burde gå rimelig greit å posisjonere seg til Stockholm fra de fleste større byer i Norge.

Business class til Hongkong

Vi har brukt Google Flights for å finne de beste prisene og det ser ut til å være god tilgjengelighet til disse prisene ut november. Det ser også ut til å være mulig å kombinere SWISS og Lufthansa om du vil teste begge selskapene.

De beste pridene ble funnet med Google Flights

Bonuspoeng

Velger du Finnair bookes billettene i klasse I. Opptjening avhenger av hvilket bonusprogram du velger å kreditere til. Her er noen eksempler:

SWISS og Lufthansa bookes i bookingklasse P, som gir 100% opptjening til SAS EuroBonus for interkontinentale flygninger og 750 poeng per segment i Europa. Flyr du med Lufthansa via Frankfurt vil du opptjene 12 880 EuroBonus-poeng på denne turen.

Hva skal jeg velge?

Alle de tre selskapene tilbyr et helt greit business class-produkt. Flyr du alene vil nok SWISS og Finnair sin business class oppleves som mer privat. Lufthansa flyr denne ruten med Boing 747-8, som har 2-2-2-layout i hovedkabinen og 2-2-layout på øvre dekk.

Forsidefoto: raulplatino / Pixabay

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *