Oppdatering: Optiontown-oppgraderinger innenriks/Europa

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Etter litt frem og tilbake, så har SAS nå endelig offisielt lansert Optiontowns Upgrade Travel Option for reiser i Europa og på innenriksrutene.

Tidligere har vi skrevet om Optiontown-oppgraderinger hos SAS som inntil nylig var forbeholdt reiser på langrutene deres. Nå er det altså mulig å søke om oppgradering på både innenriks og intra-Europa. Oppgradering fra SAS GO til SAS Plus koster fra 30 EUR per strekning.

OptiontownSign-up prisen er på 1 EUR (ca 8,50 NOK) og vil ikke bli refundert selv om du ikke blir oppgradert.

Les mer om kjøp av oppgraderinger på SAS.no

På SAS.no kan man lese at dette nå er en tjeneste selskapet tilbyr:

Nå kan du få muligheten til å oppgradere flyreisen din med SAS innen Norden og Europa (til SAS Plus) eller til USA og Asia (til SAS Business eller SAS Plus).

Antagelig var glippen 31.oktober kun en feilaktig, prematur release. Mange var nok litt skuffet da SAS og/eller Optiontown trakk tilbudet om oppgraderinger innenriks/Europa tilbake, men da er gleden desto større nå som det endelig er kommet tilbake, og også annonsert fra offisielt hold hos SAS.

Har du benyttet deg av Upgrade Travel Option fra Optiontown i det siste? Del gjerne dine erfaringer med oss i Optiontown-diskusjonen på forumet vårt ved å trykke her!

Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *