OSL: Endringer i innsjekkingsområdene

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Som de fleste vet, er Oslo Lufthavn på Gardermoen under utbygging. Selv om det er en god stund til den nye piren åpner, begynner forberedelsene så smått å gå i gang for hvordan den nye, og større flyplassen skal kunne fungere. Noen endringer må til for å gjøre det mer smidig når flyplassen skal kunne håndtere 28 millioner passasjerer i året når den nye Pir Nord åpner i april 2017.

Så i første omgang er det innsjekkings-øyene som vil få nye betegnelser. I dag har de en bokstav, men fra den 2. februar har de i stedet fått et nummer. Det ser nå slik ut:

020216 03

Og lurer du på hvorfor de starter med nr 4, så er nok det fordi det bygges større innsjekksområde ute til venstre fra bildet, og det skulle ikke forbause oss om nr 1 til nr 3 vil ligge her.

Så hvis du var vant til de gamle bokstavene, så gir vi deg her en oversikt over forandringene:

020216 04

I neste omgang, fra 1. mars sies det,  vil også gate-systemet bli endret. I dag er det gate 1 til flere-og-femti som gjelder. Det nye blir at pirene får en bokstav i stedet. Så det som er innenrikspiren i dag, vil få navnet A, og gatene A1, A2 osv. Dagens utenrikspir vil bli B. Tilsvarende vil den nye pir nord også få en bokstav, eller høyst sansynlig to bokstaver da den skal kunne brukes til utenriks og innenriks dog over forskjellige etasjer. Vi skal bringe mer info om dette når det offisielt foreligger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *