På onsdag åpner SAS neste generasjon lounge

På onsdag åpner SAS neste generasjon lounge

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Onsdag 13. september åpner SAS en splitter ny SAS Lounge på 902 kvadratmeter på Oslo Lufthavn. Du finner den rett innenfor sikkerhetskontrollen og SAS Fast Track.

Den over 900 kvadratmeter store loungen skal åpnes onsdag 13. september kl 06.00 og skal være en pilot for deres nye konsept. Blir det vellykket skal det tas videre til Stockholm og København.

SAS skriver følgende på sine nettsider:

13. september 2017 åpner vi en splitter ny, 902 kvadratmeter stor SAS Lounge på Oslo lufthavn, rett bak sikkerhetskontrollen og SAS Fast Track. SAS Lounge vil ha mange nye innslag. Utforsk det nyeste high-tech i vårt innovasjonsnav, ta en treningsøkt i treningssenteret, skap din egen digitale avatar, drikk kaffe brygget av vår barista – bruk tiden på det som betyr noe for deg. Og deretter drar du ut for å se verden. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår splitter nye SAS Lounge.

Les også: SAS vil bestille 40 nye fly

I kjøkkenet finner du et utvalg av mat og drikke, inkludert øl og vin. I tillegg kan du nyte en kopp kaffe brygget av loungens egen barista.

Trening og massasje

Treningsrommet er tilgjengelig for alle loungens gjester uten ekstra kostnad. Du må ha siste oppdatering av SAS app’en og ha avreise fra Oslo Lufthavn, samt ha sjekket inn på din flygning for å kunne bestille en treningsøkt. Treningsrommet drives i samarbeid med SATS og her finner du:

  • Tredemølle og elipsemaskin
  • Spinningsykkel og romaskin
  • Manualer og matter
  • Kettlebells og multiapparat
  • Dusj, garderobe og toalett
  • Håndklær til utlån og skap med kodelås for oppbevaring av håndbagasje

I tillegg kan du velge mellom 50 ulike online treningsprogrammer som du kan booke tid til i SAS-appen.

Trening og massasje
Presentasjon av treningsmulighetene på Meet & Greet i juni.

I tillegg til trening er det også mulig å få en rask, energivende massasje. Priser og timebooking vil du også finne i SAS-appen. Massasjen blir tilbudt av Soleus Massasjeklinikk.

Sist, men ikke minst vil det være mulig å prøve ut ny teknologi. I samarbeid med HP hvor det vil bli presentert nye og spennende teknologiske løsninger i samarbeid med HP. Innledningsvis kommer de til å demonstrere Virtual Reality, der du kan prøve et tilpasset flyplasspill. Du vil også se de nyeste PC-ene på markedet. I tillegg til dette vil det i en periode være mulig å få en digital 3D-avatar av seg selv. Hittil er dette en teknologi som er benyttet for å lage 3D-avatarer av kjendiser, fotballspillere i FIFA, kongelige og benyttet i moteverden.

New York, Bergen og Chicago

Hva har disse tre byene til felles? Alle har oppdateringer på loungefronten. Oslo er første by ut med neste generasjon SAS lounge, men det skjer også ting i de nevnte byene.

I New York har SAS nylig pusset opp og gjenåpnet sin lounge som ligger i umiddelbar nærhet til gatene de bruker. Loungen er totalt på 440 kvm der gjestene kan slappe av i eksklusive omgivelser før avgang. Her finnes også en helt ny serviceavdeling med godt utvalg av kalde og varme retter, et adskilt arbeidsrom, flere uttak og ladestasjoner, gratis WiFi og hjelp til innsjekking og billettendringer.

På Bergen lufthavn Flesland har det endelig åpnet en SAS Café lounge. Caféloungen er på ca 100 kvadratmeter og ligger til venstre etter sikkerhetskontrollen i den nye terminalen. Her er det plass til å slappe av med en kaffe, lade mobilen og koble seg opp med gratis WiFi. Av spiselige ting serveres hveteboller, kanelboller, frukt og kjeks.

Fra august og fram til oktober pusser SAS også opp loungen på Chicago O’Hare internasjonale flyplass. Oppgraderingen betyr flere sitteplasser, og både cafeen og resepsjonen får ny innredning. I forbindelse med oppussingen vil tilbudet være noe redusert, og deler av loungen vil være avstengt. Mot slutten av byggeperioden (21.–29. september) vil loungen være stengt. Hvis alt går etter planen, åpner den nyrenoverte loungen i oktober 2017.

Følg med på InsideFlyer på onsdag for en omvisning i den nye loungen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *