Fly & hotell: Pakkeløsning i siste liten

Pakkeløsning i siste liten

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Det er slutt på tiden da du først måtte lete fram en siste liten-flygning og deretter prøve å finne et matchende hotell. SAS har sammen med Apollo, en av Skandinavias største turoperatører, laget en løsning som gjør booking av fly og hotell enda enklere.

Selv de mest erfarne reisende synes ofte det kan være vrient å finne til flybilletter og hoteller i  kombnasjon i siste liten. Men allerede fra juli tilbyr SAS en bedre løsning. I én pakke får du flygninger som matcher de valgte dagene og klokkeslettene samt et utvalg av de mest populære hotellene på destinasjonen. Så nå er det slutt på grå hår og stress – SAS og Apollo ordner biffen.

– Når sommeren nærmer seg slutten, vet vi at folk benytter sjansen til å få litt sol på Mallorca eller i Alicante, eller kanskje tar med barna på en kort storbyferie i London eller Berlin, sier Annelie Nässén, Executive Vice President, SAS Global Sales & Marketing. – Den nye løsningen gjør det enkelt å bestille siste liten-turer. Det er bare å klikke for å bestille, så finner vi flygninger og hoteller for deg.

Med pakkeløsningene kan du reise fra de de største skandinaviske flyplassene til drømmedestinasjonen. På Sas.no kan reisende finne tilbud som passer deres budsjett og behov, slik at du kan fokusere på det viktigste – å få kvalitetstid med venner og familie. Du tjener EuroBonus-poeng som vanlig. Ved eventuelle endringer eller kanselleringer er du sikret gjennom pakkereiseloven og vil tatt hånd om av SAS-partneren Apollo.

Les også: SAS erkjenner problemer med sin nye hjemmeside

Når du kommer tilbake fra siste liten-sommerferien, venter det nye, gode tilbud. SAS og Apollo skal fortsette å tilby siste liten-helgeturer og andre korte utenlandsreiser som er like enkle å bestille som å nyte.

Pakkeløsning i siste liten

  • Bestill fly + hotell – behagelig, trygt og enkelt!
  • Utvalgte hoteller med minimum 3 stjerner
  • Du reiser trygt – og er beskyttet av pakkereiseloven
  • Opptjen EuroBonus-poeng på hele pakkereisen
  • Reisene arrangeres og gjennomføres av Apollo som også stiller garanti til Reisegarantifondet

I tillegg til de poengene du tjener som EuroBonus-medlem når du flyr med SAS får hver enkelt reisende, som har registrert EuroBonus-nummeret sitt, 500 ekstrapoeng for pakkereisen.

Les mer og bestill her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *