Park Plaza Beijing Wangfujing

Denne siden kan inneholde links til partnere som støtter oss hvis du handler fra dem.

Park Plaza Beijing Wangfujing er et sentralt beliggende hotell i hjertet av Beijing – Dongcheng – Wangfujing.  Severdigheter i nærheten er blant annet den forbudte by og den Himmelske freds plass som begge ligger i gangavstand fra hotellet. Også Dong Hua Men Night Market og Wangfujing street ligger like ved. Nærmeste T- banestasjon ligger rett bak hotellet.

 

Hotellets biler er alltid i toppklassen, her en Audi A6L
Hotellets biler er alltid i toppklassen, her en Audi A6L

I Beijing var prisdifferansen mellom taxi og Limousine service fra hotellet marginal, derfor booket vi det. Hotellets sjåfør møter deg da på flyplassen med stor plakat med navnet ditt på.

 

 

 

 

 

Kalde våte kluter og kaldt vann
Kalde våte kluter og kaldt vann

Vell inne i doningen, viste sjåføren oss innholdet i armstøtten, her lå det tre kalde kluter til å tørke av oss i ansiktet med, noe som gjorde veldig godt, samt lå det to flasker med kaldt vann.

 

 

 

 

 

På vei til Hotellet
På vei til Hotellet

Avhengig av trafikken, så tar det omkring en liten time inn til sentrum, veiene er i en helt annen divisjon enn det vi er vant med her hjemme. Så det var bare å lene seg tilbake mens vår sjåfør holdt stø kurs mot sentrum.

 

 

 

 

 

Ved ankomst på Park Plaza sto det klar en velkomstkomite som nesten kjempet om å få åpne opp dørene på doningen og ønske deg velkommen.
Mottagelsen i resepsjonen var fantastisk bra, velkomstdrink og våte kluter på nytt. Rommet som var bestilt var et standard superior rom, ved innsjekk ble vi tilbudt å oppgradere til Park Plaza Club Level, da er en egen lounge som er åpen for gratis drikke og litt småknask av ulike sorter mat inkludert, du kan også velge å spise frokosten din her. Dette tilbudet ble akseptert.

 

IMG_0953
Utsikt fra Club lounge

Det å oppgraderer til Park Plaza Club Level kan være smart, da ligger rommene i de øvre etasjene, og dermed får du bedre utsikt. Som nevnt får du også anledning til å drikke og spise her gratis fra 18:00 og noen timer utover, jo du har jo betalt, men billig blir det. Dette kan være ganske greit dersom du reiser alene, så slipper du å tråle byen rundt etter en restaurant.

Frokosten ble i hovedsak inntatt nede i restauranten i 2 etasje, frokosten var ufattelig bra med et enormt utvalg.

 

 

Fra inngangsdør

Rommet var ganske greit, moderne møblering og belysning men samtidig ikke noe til å få bakoversveis av, nøytralt og stilfullt på en måte.

 

 

 

 

God seng
God seng

Sengen var etter min smak god. Men teppet på gulvet som skimtes synes jeg hadde litt kjedelige farger, men dette er jo smak og behag, når det er sagt så må det jo innrømmes at fargene står til vegg og rominnredning for øvrig, så det er jo vell gjennomført.

 

 

Skrivebord med stol samt en "god stol"
Skrivebord med stol samt en «god stol»
TV benk med minibar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vindu som går fra gulv til tak gir fenomenal utsikt, fascinerende å sitte helt ytterst der å slappe av.

 

Velutrustet minibar i skapet under TV, og ikke minst tilhørende glass for de remediene du måtte ønske å helle innabords.

Vin, dram og litt små knask
Glass og rørepinner
Glass og rørepinner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Badet var moderne etter mitt skjønn. Rikelig utrustet med badekåper, tøfler, handklær, såper, Shampo og masse mer av det du måtte trenge for ditt ritual. Badevekten kunne de spart seg 😀

Bad
Bad
Badet har dusj/badekar kombinasjon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hotellet har concierge/tour desk som ordner alt det du måtte ønske.

 

Foto: R Lygren

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *